Εάν έχετε καλεσμένους η σημερινή συνταγή είναι η ιδανική επιλογή αφού θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • 2 ξύλα κανέλας
  • 8 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό από τα λεμόνια, την κανέλα, πιπέρι και αλάτι. Ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.

Πηγή

  Σούπα γλυκοπατάτας με τζίντζερ: Μια απολαυστική συνταγή που θα συνοδεύσει τις κρύες μέρες του χειμώνα