Όλοι οι απαλοί, φωτεινοί και όμορφοι τόνοι που αποτελούν τα παστέλ χρώματα είναι must γι’ αυτή την εποχή τόσο στη μόδα και την ομορφιά, όσο βέβαια και στα νύχια.

 

Τα pastel nails λοιπόν είναι η ιδανική πρόταση στο μανικιούρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι και οι επιλογές που προσφέρουν είναι πραγματικά αμέτρητες.

Αποχρώσεις που κυμαίνονται από το ροζ μέχρι το πράσινο θα σου δώσουν την ευκαιρία να παίξεις με τα χρώματα, να τα συνδυάσεις και να απογειώσεις το μανικιούρ σου με ένα υπέροχο σχέδιο νυχιών!

Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις για παστέλ νύχια που θα καλύψουν κάθε γούστο, είτε ψάχνεις κάτι απλό και διακριτικό ή κάτι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

 

Απλά και διακριτικά σχέδια για pastel nails

Η πιο εύκολη επιλογή που μπορείς να κάνεις για pastel nails, είναι να επιλέξεις ένα από τα πολλά βερνίκια νυχιών σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις και να κάνεις ένα μονόχρωμο μανικιούρ. Παιχνιδάκι, ακόμα και μόνη σου!

Εξίσου εύκολο, αλλά πολύ πιο εντυπωσιακό και trendy είναι ένα πολύχρωμο μανικιούρ με διαφορετική παστέλ απόχρωση σε κάθε νύχι. Στις παραπάνω φωτογραφίες θα είδες σίγουρα πολλούς εντυπωσιακούς συνδυασμούς αποχρώσεων.

Η διαδικασία για τα πολύχρωμα νύχια είναι το ίδιο απλή αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις ένα χρώμα, χωρίς σχέδια που μπορεί να σε δυσκολέψουν ή να μη βγουν και τόσο πετυχημένα.

Μια ακόμη εντυπωσιακή και κομψή πρόταση είναι το γαλλικό στα νύχια με παστέλ αποχρώσεις που ξεφεύγει από το κλασικό και δίνει έναν πιο χαρούμενο και φωτεινό τόνο στο μανικιούρ σου. Ότι πρέπει δηλαδή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περίτεχνα και εντυπωσιακά σχέδια νυχιών σε παστέλ αποχρώσεις

Τα abstract nails είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς στα νύχια και συνδυάζεται απίθανα με τις παστέλ αποχρώσεις. Η μανικιουρίστ σου θα έχει αρκετή δουλίτσα με τα υπέροχα αυτά αφηρημένα σχέδια, αλλά το ερώτημα είναι ποιο από τα παραπάνω να πρωτοδιαλέξεις.

Αν δεν είσαι τόσο της αφηρημένης τέχνης, υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές για περίτεχνα και εντυπωσιακά pastel nails.

Τα floral σχέδια στα νύχια είναι μια ακόμη τάση που ταιριάζει απόλυτα με τα παστέλ χρώματα. Μπορείς να στολίσεις με αυτά ένα νύχι, όλα ή ακόμη και μόνο τη γραμμή του γαλλικού.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα γραμμικά σχέδια, το κλασικό πουά αλλά και τα indie nails που κάνουν θραύση φέτος και είναι υπέροχα σε παστέλ αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ