Μια μικρή παρεξήγηση σημειώθηκε στον «αέρα» της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, στον Αlpha, το μεσημέρι της Τρίτης, ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον στενό συνεργάτη της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη άφησε να εννοηθεί ότι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έχει κουρευτεί το διάστημα της καραντίνας και αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του.

«Εσύ ρε πονηρούλη που έχει πολύ και δασύ μαλλί πώς το έκοψες το δικό σου;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη.

Και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της απάντησε: «Είναι περούκα δεν τα έχω κόψει»! Η Ελένη Μενεγάκη γέλασε και στη συνέχεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της είπε: «Υπονοείς ότι τα έκοψα αυτές τις μέρες ενώ δεν έπρεπε;».

«Όχι πουλάκι μου δεν μπορώ να πω τίποτα… μπορεί να τα έβαλες πίσω από το αφτί ξέρω εγώ. Μετράω το μάκρος από τα μαλλιά σου; Ξέρω εγώ πόσο είναι; Άκου λέει… «υπονοείς κάτι»… όχι βέβαια! Μα,τι είναι αυτά πού λες;», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της είπε: «Με είπες πονηρούλη και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου»! Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σοβαρά: «Σε αγαπάω σα φιλαράκι αν δεν μπορώ να παίζω με τις λέξεις με ποιον θα παίζω; Η πολύ κλεισούρα, ααα! Θα αρχίσουμε και τις παρεξηγήσεις τώρα!»!

Και συνέχισε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Είσαι σε φάση παρεξηγήσεων και μου φέρεσαι έτσι…»!

Και η Ελένη Μενεγάκη του είπε: «Εγώ βρε, εγώ;»! Τότε ο συνεργάτης της αστειευόμενος δήλωσε: «Τι εγώ που έκανα τη χωρίστρα Χατζηνικολάου και ήρθα;»! Η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε…και ο συνεργάτης της της είπε ότι της κάνει πλάκα και ότι την πειράζει! «Όχι δεν θέλω… Με πειράζει αν παρεξηγείσαι…», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη!

  Οργισμένη η Βάσια Τριφύλλη: «Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα. Τραβάω πιστόλι»

Στο τέλος της μεταξύ τους συζήτησης ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ανέφερε πως «πείραζε» την παρουσιάστρια…

πηγη