Σήμερα, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με τον Άρη στον Υδροχόο έρχεται να μας ξεβολέψει, να μας κινητοποιήσει και βέβαια να μας αναστατώσει,οπότε ούτε και σήμερα θα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε. Από το πρωί, μάλιστα, το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει.

Αυτά τα φαινόμενα θα εκτονωθούν γρήγορα, αλλά μόνο όταν βγάλουμε από μέσα μας ό,τι νιώθουμε και δεν το καταπνίξουμε για να γλιτώσουμε τις εντάσεις. Μπορεί να φανούμε εριστικοί ή επιθετικοί ή να προκαλούμε, χωρίς να το καταλάβουμε, τους άλλους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πιθανόν να γίνει χαμός στο σπίτι ή τη σχέση σας, αφού ο καθένας σας θα κοιτάει να περάσει το δικό του και όχι το πιο είναι το σωστό. Κάποιες συμπεριφορές σίγουρα θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η συναισθηματική σας αστάθεια είναι μεγάλη, το ίδιο και ο εκνευρισμός σας οπότε εύκολα μπορεί να ξεσπάσετε με διάφορους τρόπους είτε ξοδεύοντας χρήματα είτε κάνοντας ζήλιες. Προτιμήστε το σ∈ξ, που είναι η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης.

Πηγή