Ένα παγωτό πλούσιο σε γεύση και χρώμα. Ένα παγωτό που σήμερα θα φτιάξεις μόνη σου!

 

Συστατικά

  • 1 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι φιστίκια

 

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς σε μέτρια ένταση τα φιστίκια, προσθέτοντας τα σταδιακά. Περιμένεις μέχρι να διαλυθούν.
  • Μόλις δεις ότι έχουν διαλυθεί (ή έστω έχουν μείνει πολύ μικρά κομματάκια), προσθέτεις αρχικά το απλό γάλα και στη συνέχεια το ζαχαρούχο. Χτυπάς, μέχρι να “δέσει” αρκετά το μείγμα σου.
  • Μεταφέρεις το μείγμα σου σε ένα μπολ, το οποίο καλύπτεις με μία μεμβράνη ή ένα καπάκι και το τοποθετείς στην κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα.

 

ΠΗΓΗ

 

 

  Πανακότα με γιαούρτι: Ένα υπέροχο δροσιστικό γλύκο με βελούδινη υφή