Η Σελήνηπου από χθες έχει περάσει στον Ταύρο, μας δημιουργεί την ανάγκη να κόψουμε ταχύτητα και να τα πάμε όλα πιο αργά. Δε θέλουμε να βιαστούμε και να τρελαθούμε, ούτε και να αγχωθούμε για θέματα της καθημερινότητας, αλλά να σιγουρέψουμε τα βήματά μας για να αποκτήσουμε ό,τι πιστεύουμε ότι μας αξίζει.

Από την άλλη, είμαστε πρακτικοί, αποφασιστικοί κι επίμονοι, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα που θέλουμε να καταφέρουμε. Η επιμονή και η ξεροκεφαλιά θα πηγαίνουν χέρι-χέρι, όπως επίσης και η τάση να εξασφαλιστούμε συναισθηματικά και υλικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, ο εpωτισμός σας είναι έντονος, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις .

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, όσο μουλαρώνετε και πατάτε πόδι, επιμένοντας να περάσει το δικό σας, τόσο θα δημιουργούνται εντάσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Μην ξεχνάτε ότι έτσι κάνετε και την άλλη πλευρά να πεισμώνει περισσότερο.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, εστιάστε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να βάλετε τα δυνατά σας. Ό,τι κι αν είναι, εpωτικά ή οικονομικά, να μην κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω, αν δε το καταφέρετε.

Πηγή