Πέμπτη 20/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη προχωρώντας στον Αιγόκερω θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα, κάνοντάς μας πιο σκληρούς, αποφασιστικούς κι απόλυτους. Τώρα θα δείξουμε πόσο αντέχουμε στις πιέσεις και τις δυσκολίες, αλλά αυτό είναι και δίκοπο μαχαίρι, καθώς είναι γνωστό ότι έχουμε ό,τι αντέχουμε.

Αφοσιωνόμαστε, σχεδόν με εμμονή, στους στόχους μας και δεν υποχωρούμε μπροστά στα όποια εμπόδια συναντάμε στο δρόμο μας, ούτε σταματάμε να προσπαθούμε για να τους πετύχουμε.

Από την άλλη, ο Δίας στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, αλλά και την ίδρυση ενός θρησκευτικού ή φορέα προς ανακούφιση αδύναμων ομάδων, όπως επίσης κέρδη από εμπόριο εναλλακτικών ειδών ή εφαρμογή θεραπειών.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι είστε μαθημένοι στα δύσκολα, οπότε πρέπει να έχετε πυγμή, να δείξετε τη δύναμη και τις αντοχές σας για να αντεπεξέλθετε και να αποδείξετε σε όλους ότι σας αξίζουν και με το παραπάνω τα καλύτερα.

  Aυτοί είναι οι 4 φραγκοφονιάδες του ζωδιακού

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί το να αφήνετε το μυαλό σας να κάνει αρνητικά σενάρια και μετά να στενοχωριέστε δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εκτός αυτού, βγάζετε και μια προκατάληψη που δεν είναι δίκαιη για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αν είναι να τα κατηγορήσετε για κάτι, να έχετε αποδείξεις όχι υποψίες.

Δίδυμοι και Τοξότες αρκετοί είναι οι πειρασμοί, οικονομικοί και σ∈ξουαλικοί, όμως εσείς πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα και να μην ενδώσετε γιατί σύντομα θα περάσετε από το… ταμείο.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου