Βγήκε τηλεφωνικά στο «Καλύτερα δε γίνεται» ο Θάνος Καλλίρης…

 

Καλεσμένη στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά στη νέα εκπομπή «After Dark» ήταν η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Παρασκευής, όπου ανάμεσα σε άλλα κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση ποιον από τους τρεις πρώην συντρόφους της θα έσωζε από βέβαιο πνιγμό: Τον Αλέξανδρο Παρθένη, τον Πέτρο Ίμβριο ή τον Θάνο Καλλίρη.

 

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε τον Θάνο Καλλίρη λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως οι άλλοι δύο είναι αρκετά αθλητικοί τύποι και άρα θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουν μόνοι τους. Πώς το πήρε ο Θάνος Καλλίρης; Η Ναταλία Γερμανού αντιμετώπισε live τον πρώην σύντροφο της που βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

«Εμένα με κάλυψε γιατί είμαι μάλλον και ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους άλλους δύο. Με έβγαλε βέβαια με έναν έξυπνο τρόπο λίγο σαπιόγερο και λίγο ανίκανο να κολυμπήσω. Αλλά θεωρώ ότι ο λόγος που με έσωσε δεν είναι ότι θα την στοίχειωνα μετά, αλλά για τις δουλειές που θα έκανα σε αυτή τη βάρκα και σε αυτό το νησί. Πιστεύω ότι ενδόμυχα στη Ναταλία υπάρχει η απάντηση ότι έσωσε εμένα γιατί απλά είμαι καλύτερος ερωτικά», είπε ο Θάνος Καλλίρης και «πάγωσε» την Ναταλία Γερμανού, ενώ ένα κύμα έκπληξης ακούστηκε στο πλατό…

  Ελένη Μενεγάκη: Πλήρωσε ενοίκια ενός χρόνου σε πρώην συνεργάτη της που κινδύνευε να μείνει άστεγος

«Ίσως επειδή ήσουν η πρώτη μου αγάπη και πάνε στον Παράδεισο. Θανούλη δεν έχεις κανέναsoundcheck;», απάντησε αμήχανα η Ναταλία Γερμανού που ήρθε σε δύσκολη θέση. Ο Θάνος Καλλίρης πάντως συνέχισε αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους έχουν ραντεβού να περάσουν μαζί τα βαθιά τους γεράματα.

 

 

Πηγή