Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για το θέμα των παρενοχλήσεων και της σeξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει από ηθοποιούς. Η ίδια άκουσε με έκπληξη πως ανάμεσα στα θύματα ήταν και η Φιλίτσα Καλογεράκου –που γνωρίζει προσωπικά- και η οποία κατέθεσε μήνυση, καταγγέλλοντας γνωστό σεναριογράφο με συνδικαλιστική και πολιτική δράση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Advertisements

 

Ο δικηγόρος της Καλογεράκου, Στέλιος Σούρλας μίλησε στην εκπομπή για τις εξελίξεις στην υπόθεση και την κατάθεση της μήνυσης, αλλά και την παραπομπή του σεναριογράφου στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ.

Τότε το λόγο πήρε η Βάσια Τριφύλλη και είπε με έντονο ύφος: «Η Φιλίτσα είναι και τσαούσα και απορώ που δεν τον μπούφλισε». Ενώ, πρόσθεσε:: «Η ηθική της κυρίας Καλογεράκου είναι ένα άλλο θέμα από το αν έχει δικαίωμα ο κάθε μ@λ@κ@ς να απλώνει χέρι όπου θέλει. Άνδρας και γυναίκα. Πρέπει να προσέχουμε που απλώνεται το χέρι μας».

Μόλις, η Ζήνα Κουτσελίνη άκουσε τη βρισιά στον αέρα της εκπομπής «πάγωσε» και της ζήτησε να το πάρει πίσω, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να της ζητά να προσέχει τι λέει. Η Βάσια Τριφύλλη πήρε πίσω τη βρισιά, αλλά επέμεινε στη θέση της απέναντι σε κάθε άνθρωπο που εκμεταλλεύεται καταστάσεις για να προσβάλει τους συνανθρώπους του.

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements