Μια από τις πιο όµορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Κώστας Φραγκολιάς. Ο έρωτας του παρουσιαστή και ηθοποιού και της επιχειρηµατία Δώρας Πατσιώτη δυναµώνει και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσουν να κάνουν το πιο σηµαντικό βήµα στην κοινή ζωή τους και να δηµιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Πλέον, δεν κρύβει τον έρωτά του για την αγαπηµένη του, µε την οποία τον είχε απαθανατίσει για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός της Real το περασµένο καλοκαίρι. Η ξανθιά καλλονή είναι ιδιοκτήτρια αλυσίδας καταστηµάτων µασάζ και, όπως όλα δείχνουν, έχει πείσει τον Κώστα Φραγκολιά πως είναι η γυναίκα της ζωής του και ο άνθρωπος που θα του χαρίσει µια ευτυχισµένη οικογένεια. Ο στενός συνεργάτης της Σταµατίνας Τσιµτσιλή στην εκποµπή «Happy Day» του Alpha ήταν ζευγάρι µε τη ∆ώρα και στο παρελθόν και συγκεκριµένα πριν από 13 χρόνια!

Για διάφορους λόγους προφανώς, εκείνη την περίοδο δεν είχαν δηµιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσουν πιο σοβαρά. Η µοίρα, όµως, φαίνεται ότι ήθελε να τους ενώσει ξανά ύστερα από αρκετό καιρό. Οταν πριν από λίγους µήνες συναντήθηκαν σε κοινή παρέα, όχι µόνο θυµήθηκαν τα παλιά, αλλά ο έρωτάς τους αναγεννήθηκε, σαν να µην είχε περάσει ούτε µία ηµέρα! Πλέον δείχνουν έτοιµοι να πάρουν σηµαντικές αποφάσεις για την κοινή τους ζωή. «∆εν συγκατοικούµε ακόµη, αλλά µάλλον δεν θα αργήσει να γίνει και αυτό. Είµαστε πολύ καλά µε τη ∆ώρα», αποκαλύπτει ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος δεν αρνείται την επιθυµία δηµιουργίας δι-κής του οικογένειας: «Αν όλα πάνε καλά, θέλω να δηµιουργήσω οικογένεια και να γίνω πατέρας». Ο Κώστας Φραγκολιάς, που πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Μπαµπά, µην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης Ριάλτο», είναι µαζί µε τη ∆ώρα οκτώ µήνες. Όποια συστολή είχαν αναφορικά µε τις δηµόσιες εµφανίσεις τους έχει ξεπεραστεί και κυκλοφορούν επίσηµα µαζί, κάτι που στο παρελθόν απέφευγε να κάνει ο ηθοποιός.

  Βίκυ Σταμάτη: Aισθάνθηκα τον φόβo που συνειδητοπoιεί κάπoιoς ότι μπoρεί να φύγει

Η πρώτη φωτογραφία που ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram ήταν στα γενέθλια της ∆ώρας, τον ∆εκαπενταύγουστο, όταν είχε γράψει «Χρόνια σου πολλά», δίπλα σε µια πολύ ροµαντική κοινή τους πόζα, στην παραλία. Ακολούθησαν κι άλλες κοινές φωτογραφίες τους αργότερα, κυρίως δηµοσιευµένες στα γνωστά και αγαπηµένα των διασήµων insta stories. Το πρώην µοντέλο ήταν δύο χρόνια εργένης, αλλά ήξερε πολύ καλά τι ζητούσε πια, αφού είχε ήδη αποφασίσει ότι ήθελε να βρει µια γυναίκα για να δηµιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Πηγή