Από singleparent.gr

Γεια σας, ας πούμε με λένε Ιωάννα και είμαι 35 ετών. Είμαι ομορφη σε γενικές γραμμές και πάντα είχα πολλές κατακτήσεις. Και ακόμη με προσέχουν αλλα δε με νοιάζει γιατι πανω απο ολα η οικογένεια μου.

Με τον άντρα μου καψουρευτηκαμε πριν 14 χρόνια. Τότε ήμουν και κορμάρα. Τωρα με 2 παιδιά 9 και 4 ετών  ,ε δεν έχω το σώμα που είχα. Παντα οταν έπαιρνα 1,2 κιλά τόσο ο άντρας μου όσο και η μάνα μου ,μου έκαναν παρατηρήσεις. Ειδικά η μάνα μου σκάει άνθρωπο .100 φορές τη μέρα πως έγινες ετσι θα πει κ πολλες κακίες… Τέλος πάντων… ας έρθω στο σημερα… είμαι 1.68 ύψος και πηρα 9 κιλά τον τελευταίο χρονο απο 57 πήγα 66. Πηρα κιλα λογω κακης ψυχολογιας ολη μερα σε μια δουλειά που περνούσα άσχημα ,μετα σπίτι διάβασμα το παιδί το μεγάλο που έχει και διάσπαση προσοχής ,δραστηριοτητες, δουλειες σπιτιού, ,κακο κυκλοφοριακο εντερου και φλεβικη ανεπάρκεια, μετα καραντίνα, μετα χειρουργείο φλεβιτη ,ακινησία, τα έπαιξα κ αυτα τα κιλά μαζεύτηκαν σταδιακά σε 1,5 χρονο.  Προσπαθουσα κατα διαστηματα ,εχανα 2 ,επαιρνα 3 γιατι με πρηζανε κ ξεσπουσα στο φαγητο τις νυχτες με κλαματα.Όσο κ αν είπα σταματήστε να μου το λέτε ,δε με βοηθάτε ,τόσο εκει να με ζαλίζουν. Κ φτάσαμε στο λόγο που σας γράφω σημερα.

  Χάρης Τζωρτζάκης: Το μωρό που γεννήθηκε νεκρό, η γέννηση της κόρης του και η ανάρτηση που κάνει το γύρο του ίντερνετ

Ο άντρας μου τελευταια μου μετράει τις μπουκιές κ μου λεει για τα κιλά μου συνέχεια. Έφτασε να μου το πει και πανω στο σeξ ,που είναι σπάνιο γιατι δε του αρέσει που πηρα κιλά… ε λογικο δεν είναι να φρικαρω κ να το διακόψω; Θέλω να χωρίσω ,νιωθω ότι δε με σέβεται, με αντιμετωπίζει μονο ως σάρκα . Με κάνει να σκέφτομαι να πάω με άλλον ,νιωθω τόσο άσχημα. Κ αυτός θεωρεί ότι τα λέει επειδη Μ αγαπάει κ με θελει σeξι οπως παλια κ ότι μου είναι πιστός αλλα κατι πρέπει να κάνω. Θεωρείται ότι είμαι εγωίστρια κ πρέπει να του κάνω το χατίρι ή να τον διώξω να βρω κάποιον να με σέβεται? Εγώ γιατι τον σέβομαι και δε του λέω κάτι που θα τον πληγώσει? Δεν αντέχω άλλο αλλά σκέφτομαι τα παιδιά μου. Γι αυτόν ετσι ομως μου μιλάει, νιωθω ότι δεν τον θελω άλλο στη ζωή μου ,όπως και τη μάνα μου .Μου θυμίζει τη μάνα μου…Θέλω να τους διώξω κ τους δύο απο τη ζωή μου είναι πολύ τοξικοι.

  Καθηγητής έκoψε τα μαλλιά μαθητή για να τον τιμωρήσει

Περιμένω την συμβουλή σας
Ιωάννα

Από singleparent.gr