Φυσικά και τα παπούτσια σας μπορούν να γίνουν το επίκεντρο της διακόσμησης του σπιτιού σας!

Δηλώνετε εξάρτηση από τα παπούτσια σας ακριβώς όπως η Carrie Bradshaw; Ή μήπως τα παπούτσια σας είναι τόσα που δε χωράνε καλά-καλά στη ντουλάπα σας; Εμείς βρήκαμε 5 έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια θέση για αυτά στο σπίτι σας και συγκεκριμένα στη διακόσμησή του.

Ψώνια στο σπίτι Μετατρέψτε το σπίτι σας στην… μπουτίκ των ονείρων σας τοποθετώντας τα παπούτσια σας σε ανοιχτά ράφια. Φυσικά, η δημόσια έκθεση δεν είναι απαραίτητο να γίνει στο καθιστικό του σπιτιού σας-αρκεί μια γωνιά στο υπνοδωμάτιό σας.

Παπούτσια στα ράφια για ένα… boutique αποτέλεσμα.

Πανέξυπνα Tips για να Οργανώσετε την Ντουλάπα σας και να Βάλετε Τέλος στην Ακαταστασία

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου Ο καθρέφτης του υπνοδωματίου σας δεν είναι εκεί μόνο για να σας βοηθά να βαφτείτε, να καταλήξετε στο σύνολο που θα φορέσετε στην αποψινή σας έξοδο ή να μεγαλώσετε έξυπνα το χώρο σας. Αντίθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσετε από αυτόν τα παπούτσια σας—ειδικά αν η κλασική ιδέα της σκάλας-παπουτσοθήκης σας φαίνεται κλισέ και ξεπερασμένη.

Ο καθρέφτης σας είναι πιο χρήσιμος από όσο νομίζετε.

Λαϊκή αγορά Ποιος είναι ο πιο έξυπνος και φρέσκος τρόπος να γεμίσετε το υπνοδωμάτιό σας με χρώμα και να βάλετε τα παπούτσια σας στην θέση του; Τα χρωματιστά καφάσια! Τα τελευταία, μάλιστα, μπορούν να χωρέσουν εξ’ολοκλήρου και τις ψηλές μπότες σας. Τολμήστε το ίδιο με χρωματιστά κουτιά αποθήκευσης ή ψάθινα καλάθια.

Τα ταπεινά καφάσια είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν πάνω τους τη στιλάτη πραμάτεια σας.

Τι κρύβεται στα συρτάρια σας; Μα φυσικά, τα παπούτσια σας! Μπορεί στο μυαλό σας η συρταριέρα να έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για να φιλοξενεί στα συρτάρια της τα ρούχα, τα αξεσουάρ και λοιπά μικροαντικείμενα, αλλά μήπως έχει έρθει η ώρα να επεκτείνεται τις χρήσεις της;

Ναι, μπορείτε να μετατρέψετε τη συρταριέρα σας σε παπουτσοθήκη.

Βγάλτε τα φωτογραφία Για εσάς που ξεχνάτε πόσα παπούτσια έχετε, η πρότασή μας είναι να το ρίξετε στα κλικ για την καλύτερη οργάνωσή τους! Βγάλτε τα φωτογραφία, εμφανίστέ την και, τέλος, κολλήστε την φωτογραφία πάνω στο κουτί τους. Έτσι δεν θα χάσετε ποτέ ζευγάρι, ενώ θα αποφύγετε το ενδεχόμενο να πετάξετε κατά λάθος κάποιο από τα vintage αποκτήματά σας.

Πείτε… τυρί κι οργανώστε τέλεια τα παπούτσια σας!

Αυτός Είναι ο πιο Απλός Τρόπος για να Καθαρίσετε τις Ιnox Επιφάνειες

Βάλτε τα σε σκάλα Πάρτε μια ξύλινη απλή σκάλα και μπογιά σε σπρέι στο χρώμα που επιθυμείτε και φτιάξτε αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω. Ακουμπήστ την σκάλα σας στον τοίχο και βάλτε πάνω στο κάθε σκαλί 2-3 ζευγάρια παπούτσια. Το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει πολύ όμορφο.

 

Δημιουργήστε μια μοντέρνα παπουτσοθήκη με τη βοήθεια μιας σκάλας.

Πηγή