Μην χασετε

Οι 6 πιο κομψοί τρόποι να φορέσεις τις σαγιονάρες σου φέτος το καλοκαίρι

Οι ωραιότεροι συνδυασμοί για να φορέσεις τις σαγιονάρες σου φέτος το καλοκαίρι

Advertisements

Όσα trends και να “έρθουν” στα καλοκαιρινά παπούτσια, ένα είναι το ζευγάρι που φοράμε πιστά κάθε καλοκαίρι, είτε είναι in fashion είτε όχι, και αυτό είναι οι πολυαγαπημένες μας σαγιονάρες ή flip flops. Πολλές από εμάς παλαιότερα είχαμε στο μυαλό μας πως οι σαγιονάρες δεν μπορούν να φορεθούν σε casual looks μέσα στην πόλη παρά μόνο στις βόλτες μας στο νησί ή στην παραλία.

Η αλήθεια είναι πως πολλές celebrities που είναι fashion icons τα τελευταία χρόνια έχουν προτιμήσει τις σαγιονάρες για να κάνουν fashionable και stylish εμφανίσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση τους και δημιουργώντας ένα χαλαρό look που αντιγράφηκε και καθιερώθηκε. Μπορεί πλέον να μοιάζει πως τα sliders έχουν καταλάβει τη θέση της σαγιονάρας, όμως όσες από εμάς τις έχουμε αγαπήσει είναι δύσκολο να τις αποχωριστούμε από την καρδιά και την καλοκαιρινή μας ντουλάπα.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα και πιο κομψά looks που μπορείς να πετύχεις με τις σαγιονάρες σου και σου τα παρουσιάζουμε για να θυμηθείς γιατί τις αγαπάς τόσο πολύ!

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Φόρεσε τις σαγιονάρες σου με μία maxi φούστα και πουκάμισο για ένα ανάλαφρο casual αποτέλεσμα.
Φόρεσε ένα formal μπλουζάκι με μία κοντή φούστα και τα αγαπημένα σου flip flops
Ένας πολύ άνετος τρόπος να φορέσεις τις σαγιονάρες σου είναι με το αγαπημένο σου summer denim παντελόνι και μία καλοκαιρινή μπλούζα

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Συνδύασε τα flip flops σου με ένα midi φόρεμα με cut outs ή με ένα casual jumpsuit.
Ο κλασσικότερος casual τρόπος να φορέσεις τις σαγιονάρες σου ήταν ανέκαθεν με το τζιν σορτσάκι σου και το αγαπημένο σου ανάλαφρο top.
Ένας πολύ ωραίος τρόπος και “χαλαρός” τρόπος να φορέσεις τα flip flops σου είναι με το maxi φόρεμα σου και μία oversized τσάντα.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα