Μην χασετε

Πως να διώξετε τις δυσάρεστες οσμές από το μπάνιο σας αν δεν υπάρχει παράθυρο

Ένα μπάνιο χωρίς παράθυρο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα –  ο εξαερισμός του χώρου είναι σημαντικός τόσο για τη δική σου υγεία όσο και για την ατμόσφαιρα του χώρου.

Advertisements

 

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις για να μη στερήσεις τη φρεσκάδα από το συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού σου.

Δες παρακάτω τους καλύτερους τρόπους να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές αν το μπάνιο σου δεν έχει παράθυρο:

 

Αφυγραντήρας

Αν το μπάνιο σου έχει πρόβλημα υγρασίας και δεν έχεις παράθυρο, ένας αφυγραντήρας θα μειώσει την υγρασία για να μην αναπτυχθεί μούχλα.

 

Μαγειρική σόδα και ξίδι

Βάλε σε ένα βάζο λευκό ξίδι και μαγειρική σόδα και τοποθέτησε το πάνω στον πάγκο και δίπλα στον νεροχύτη σου – με αυτόν τον τρόπο, θα απορροφηθούν όλες οι δυσάρεστες μυρωδιές.

 

Advertisements

Κερί σόγιας

Ένα απλό κερί σόγιας αρκεί για να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές – άναψε το πριν χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα και σβήσε μόλις ολοκληρώσεις.

 

Ενεργός άνθρακας

Μπορείς να τοποθετήσεις λίγο ενεργό άνθρακα σε ένα όμορφο δοχείο και να το αφήσεις στο μπάνιο –  έχει την ικανότητα να διώχνει όλες οι δυσάρεστες οσμές μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Με τη δύναμη της φύσης

Τι καλύτερο από το να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές ομορφαίνοντας παράλληλα το μπάνιο σου; Βάλε μια φτέρη η κρίνα σε μια γωνία και θα δεις τη διαφορά.

 

Χλωρίνη

Αν κάνεις τη συγκεκριμένη προσοχή, θα πρέπει να είσαι προσεκτική: Η χλωρίνη μπορεί να διώχνει τις δυσάρεστες οσμές αλλά κινδυνεύεις να το παρακάνεις με την ποσότητα και να την εισπνεύσεις. Επίσης, αν τη χρησιμοποιήσεις για να καταπολεμήσεις τις οσμές, απόφυγε να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο απορρυπαντικό, ακόμα και φυσικό όπως το ξίδι, καθώς η ανάμειξή αυτή μπορεί να δημιουργήσει αναπνευστικά προβλήματα.

 

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα