Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο άντρας Ταύρος δεν ταιριάζει με όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν κάποιες με τις οποίες μπορεί να δημιουργήσει έναν εκρηκτικό συνδυασμό και άλλες που δεν θέλει καν να τις βλέπει μπροστά του… Διάβασε παρακάτω και δες ποιες είναι οι κατάλληλες γυναίκες για αυτόν τον άντρα του ζωδιακού.

Γυναίκα Καρκίνος

Αυτή η γυναίκα θα βγάλει στον Ταύρο τον καλύτερό του εαυτό. Ίσως είναι ένας από τους πιο δύσκολους συντρόφους, αλλά η Καρκίνα τον έχει… Μπορεί να τον διαχειριστεί, ενώ θα έκαναν κι ένα πολύ καλό ζευγάρι που εύκολα θα κατέληγε στον γάμο. Θέλουν και οι δυο σταθερότητα στην ζωή τους, αγαπούν την οικογένεια, τα παιδιά και φυσικά το καλό φαγητό! Έχουν ανάγκη να νιώθουν ασφάλεια στην σχέση τους και αυτό τους κάνει ιδανικούς συντρόφους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Γυναίκα Παρθένος

Αυτοί οι δυο είναι μάλλον αδερφές ψυχές. Έχουν υψηλές προσδοκίες στον έρωτα. Μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα λεφτά και τα εκλεπτυσμένα πράγματα στην ζωή. Είναι έξυπνοι και τους αρέσει να έχουν την άλλη πλευρά λίγο στην τσίτα. Αυτό που θα πρέπει να μειώσουν, βέβαια, είναι την κριτική και τον έλεγχο. Αν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, τότε όλα θα είναι καλά στην σχέση τους. Μπορούν, επίσης, εκτός από εραστές να είναι και καλοί φίλοι.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Γυναίκα Ιχθύς

Αυτός είναι ένας αρκετά καλός συνδυασμός. Μπορούν να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλο, επειδή έχουν δύναμη και ικανότητες σε τομείς που άλλα ζώδια υστερούν. Επίσης έχουν και πολύ καλή ερwτική χημεία. Στο κρεβάτι είναι… «φωτιά». Ένα θεματάκι με τα λεφτά ενδεχομένως να έχουν κάποια στιγμή, καθώς ο άντρας Ταύρος είναι πιο μαζεμένος, ενώ η γυναίκα Ιχθύς πιο σπάταλη. Ωστόσο, η Ψαρίνα είναι πιο υποχωρητική, θα κάνει περισσότερες παραχωρήσεις στη σχέση κι έτσι θα τα πάνε καλά οι δυο τους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη