Μην χασετε

Οι πιο hot χρωματικοί συνδυασμοί για καλοκαιρινές street style εμφανίσεις

Όλες μας περνάμε ώρες στον καθρέφτη, καθώς αναρωτιόμαστε αν τα ρούχα που έχουμε επιλέξει ταιριάζουν μεταξύ τους. Πόσο μάλλον το καλοκαίρι που θέλουμε να βάλουμε περισσότερο χρώμα σε κάθε μας εμφάνιση. Αρκετές φορές όμως, είμαστε «συντηρητικές» και διστάζουμε να τολμήσουμε ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Έτσι, καταλήγουμε σε safe επιλογές και βαρετά σύνολα…

Advertisements

Μη διστάζεις να δημιουργήσεις πιο «παιχνιδιάρικα» look για τις εμφανίσεις σου στην πόλη. Εντυπωσίασε σε κάθε σου βήμα, παίρνοντας ιδέες από τις παρακάτω street style εμφανίσεις. Ενσωμάτωσέ τες στο δικό σου στυλ, για να κυκλοφορείς γεμάτη αυτοπεποίθηση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Παστέλ

Λιλά, λεμονί, γαλάζιο, φιστικί, ροδακινί και άλλες απαλές αποχρώσεις με εντυπωσιακά ονόματα επανέρχονται στη μόδα και είναι ιδανικές για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες! Θα σε κάνουν να μοιάζεις κομψή, χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες. Ιδανικά, συνδύασε διαφορετικά παστέλ χρώματα μεταξύ τους, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Έντονα χρώματα

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι λίγο πιο… «φωτεινό». Λάμψε επιλέγοντας κομμάτια στα βασικά χρώματα, όπως το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε! Μη διστάζεις να υιοθετήσεις την τάση του color blocking και να κάνεις τολμηρούς συνδυασμούς με έντονες αντιθέσεις: Πορτοκαλί με φούξια, κίτρινο με μπλε, κόκκινο με ροζ!

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Λευκό!

To white tank, δηλαδή το αμάνικο λευκό φανελάκι, είναι κλασική και αγαπημένη επιλογή που παραμένει για μία ακόμη χρονιά στη μόδα. Το απλό αυτό κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με οτιδήποτε και να σου δώσει την απάντηση κάθε φορά που προβληματίζεσαι σχετικά με το τι να φορέσεις. Προκειμένου να ξεχωρίσεις συνδύασέ το με μία εντυπωσιακή φούστα και ιδιαίτερα αξεσουάρ, που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου.

Advertisements

Tomato red

Αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις για εκείνες που δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητες. Η εν λόγω απόχρωση είναι ιδανική επιλογή για cocktail dresses που θα σε κάνουν να δείχνεις θηλυκή και sexy με τον πιο απλό τρόπο. Φέτος, εκτός από τα κλασικά μαύρα αξεσουάρ μπορείς να το συνδυάσεις με ψάθινες τσάντες για τις χαλαρές εμφανίσεις σου.

Μωβ!

Η Pantone ανέδειξε ως το χρώμα της χρονιάς το Ultra Violet. Δεν πρόκειται για το παιχνιδιάρικο μωβ ή ένα γλυκό λιλά, αλλά μία έντονη βιολετί απόχρωση, η οποία είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη! Μη διστάσεις να την επιλέξεις σε οποιοδήποτε κομμάτι, από ένα loose παντελόνι μέχρι ένα sexy καλοκαιρινό φόρεμα που θα κάνει τη διαφορά. Πώς θα συνδυάσεις αυτή την τόσο ιδιαίτερη απόχρωση; Ένας εύκολος τρόπος είναι να επιλέξεις παρόμοιες αποχρώσεις, όπως το λιλά και το βιολετί!

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Εμπνεύσου και δημιούργησε τα δικά σου τολμηρά καλοκαιρινά σύνολα. Μην ξεχνάς όμως ότι το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτά! Επίλεξε κομμάτια που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και φυσικά μην ξεχνάς το  νέο , το αποσμητικό που αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα