Το μαύρο χρώμα είναι ένα από τα πιο hot χρώματα της νέας σεζόν και είναι μια απόχρωση που θα τη δείτε να κυριαρχεί αρκετά στον χώρο της διακόσμησης. Μπορεί φέτος να μην καλύπτει μεγάλες επιφάνειες αλλά χρησιμοποιείται μέσα στο σπίτι μας σε μικρότερες πινελιές για να δίνει περισσότερο στιλ στον χώρο μας.

Advertisements

Πώς θα το εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

#1. Μαύρα έπιπλα στο σαλόνι Δύο μαύρες πολυθρόνες δίνουν απίστευτο στιλ στον χώρο και τον αναβαθμίζουν (στιλιστικά) πολύ! Επιλέξτε πιο κλασικά σχέδια που θα ταιριάξουν εύκολα στο σαλόνι σας όποιο στιλ κι αν επιλέξετε (μοντέρνο ή κλασικό).

Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε έναν μαύρο γωνιακό καναπέ.

#2. Επιλέξτε ένα μεγάλο μαύρο φωτιστικό! Όσο πιο εντυπωσιακό είναι τόσο πιο εύκολο θα σας είναι να διακοσμήσετε γύρω από αυτό. Για παράδειγμα, ένα μαύρο φωτιστικό θα έδειχνε πολύ ωραία αν το τοποθετούσατε μπροστά από έναν χρυσό καθρέφτη (όπως στην εικόνα παρακάτω).

Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από το συνδυασμό μαύρου-χρυσού είναι μοναδική.

#3. Μαύρες λεπτομέρειες στο μπάνιο Μπορείτε να βάψετε κάποιες λεπτομέρειες του μπάνιου σας μαύρες ή να επιλέξετε κάποια μαύρα διακοσμητικά. Αν θέλετε μια πιο safe επιλογή επιλέξτε μαύρες πετσέτες ή πετσέτες με μαύρες λεπτομέρειες που θα δώσουν σοφιστικέ τόνο στον χώρο σας.

Advertisements
Μια μικρή αλλαγή στο χρώμα τον πετσετών και αμέσως το μπάνιο σας θα δείχνει πιο ατμοσφαιρικό.

#4. Επενδύστε σε μια μαύρη συρταριέρα Μια μαύρη συρταριέρα δείχνει πάντα πολύ εντυπωσιακή σε όποιον χώρο του σπιτιού κι αν μπει. Μπορείτε ακόμα και να βάψετε τη δική σας συρταριέρα μαύρη (αν είναι λευκή και την έχετε βαρεθεί) και να τη διακοσμήσετε με φρέσκα λουλούδια και μίνιμαλ διακοσμητικά.

#5. Μαύρες καρέκλες Αν δεν θέλετε να αγοράσετε ολόκληρη τραπεζαρία σε μαύρο χρώμα τότε απλά επιλέξτε ξύλινο τραπέζι και μαύρες καρέκλες. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Βάλτε μαύρες καρέκλες στην τραπεζαρία και δείτε την να μεταμορφώνεται.

#6. Μαύρα πιατικά Στα περισσότερα σπίτια θα βρείτε λευκά πιάτα με διάφορα σχέδια ή εντελώς μίνιμαλ. Τα μαύρα πιάτα και ποτήρια (ειδικά σε ματ χρώμα) είναι μια πολύ στιλάτη επιλογή που θα αρέσει τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

 

Τα μαύρα πιάτα δείχνουν πολύ αριστοκρατικά.

Πηγή

Advertisements
Advertisements