Ο Κρις Σταμούλης, βρέθηκε στο πλατό του Έλα Χαμογέλα και σχολιάσε τα όσα συμβαίνουν στο Survivor και κυρίως τον Αλέξη Παππά.

Advertisements

 

“Πιστεύω ότι ο Αλέξης Παππάς δεν πρέπει να ασχολείται τόσο πολύ με τον Τζέιμς” είπε ο Κρις και συμπλήρωσε: “Όσο ήμουν εγώ στο παιχνίδι, ο Αλέξης δεν ήταν έτσι όταν ήμουν μέσα εγώ”.

 

Η κουβέντα κάποια στιγμή έφτασε στην εκπομπή Πρωινό με την οποία ο Κρις συμφώνησε όπως είπε να κάνει ένα βίντεο και για το Survivor αλλά και για τη ζωή του και την ενασχόλησή του με τη δικηγορία. Ο Κρις εκείνη τη στιγμή εξέφρασε το παράπονό του για τα σχόλια που έκανε μετά το βίντεο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μάλιστα είπε ότι μετά όλο το πάνελ εκτός από τη Φαίη Σκορδά γέλαγε εις βάρος τους.

“Έδωσα μια συνέντευξη, μου ζητήθηκε για το survivor και κάποια πράγματα για το επάγγελμά μου ως δικηγόρος και μετά το τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκεκριμένα μετά λύπης μου έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια που πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου και την μόρφωσή μου. Κοιτούσα κάποια βιβλία και είπε ότι είναι σαν να τα βλέπει για πρώτη φορά αυτά τα βιβλία. Και μετά είπε θα εμπιστευόσασταν αυτόν να σας αναλάβει; Με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Με υποσκάπτει επαγγελματικά. Ήμουν προσκεκλημένος. Είπε αυτά που είπε, χωρίς να μπορώ να απαντήσω” είπε ο Κρις στο Έλα Χαμογέλα, φέρνοντας σε αμηχανία τους οικοδεσπότες της εκπομπής

 

Advertisements

“Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Προσβλήθηκα και στεναχωρήθηκα”.

 

Advertisements

πηγη