Το να γίνονται γάμοι το καλοκαίρι, είναι κάτι must για τα ελληνικά δεδομένα, αφού πληθώρα κόσμου από το εξωτερικό επιλέγει τη χώρα μας για την πιο όμορφη μέρα του κοινού τους βίου.

Έτσι, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, οι απανταχού νύφες πρέπει να γνωρίζουν μερικά tips για να περάσουν ακόμα καλύτερα την ιδιαίτερη αυτή μέρα τους, χωρίς μικροπροβλήματα και αναπάντεχες εκπλήξεις.

Ξεκινάμε;

Νυφικό

Σίγουρα πολλές γυναίκες ανήκουν στους λάτρεις του νυφικού-τούρτα, όμως αυτό αποτελεί κάτι απαγορευτικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επίλεξε ένα ανάλαφρο ύφασμα για το νυφικό σου και, εφόσον μιλάμε για καλοκαίρι μιλάμε και για ένα σχετικό μαύρισμα, διάλεξε ένα με ανοιχτή πλάτη, ώστε να μην σε επηρεάσει η ζέστη καθόλου.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Παπούτσια

Σίγουρα το γοβάκι της Σταχτοπούτας, πηγαίνει «γάντι» σε αυτή την παραμυθένια για σένα ημέρα, αλλά ένα κλειστό παπούτσι που δεν θα σε βοηθάει να «ανασάνεις» δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Ένα πέδιλο σε golden rose ή αν γίνεται ο γάμος σε νησί ή και παραλία, ένα πολύ εντυπωσιακό σανδάλι με πέτρες, είναι η τέλεια πινελιά.

Μαλλιά

Οι πολύ στημένοι κότσοι ή το κλασσικό μαλλί… κουμπάρας με την μπούκλα που αντέχει 13 μέρες απορρίπτεται.

Το καλοκαίρι θέλει ανέμελο look ακόμα και στις νύφες, με ιδανική πρόταση αν έχεις μακριά μαλλιά τις loose μπούκλες, σαν να έχεις βγει μόλις από την θάλασσα.

Μακιγιάζ

Το καλοκαίρι δεν θέλει πολλά πολλά στο μακιγιάζ αλλά στην περίπτωση που είσαι νύφη, θα βρούμε μερικά παραθυράκια.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Μείνει μακριά από βαρύ μακιγιάζ και εξαιρετικά επιτηδευμένα μάτια με σκιές και μολύβια και επίλεξε, αρχικά αδιάβροχο μακιγιάζ, σε γήινες αποχρώσεις και φυσικά highlighter.

Και η ώρα η καλή, θα γίνει καλύτερη!

Της Μάρως Καρούση 

Πηγή