Η Νόνικα Γαληνέα έκανε πριν από λίγες ημέρες το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και ξέσπασε εναντίον όσων αρνούνται να πιστέψουν ότι υπάρχει ιός.

 

«Με τη σκέψη ότι σε λίγο καιρό θα μπορώ να αγκαλιάσω τους δικούς μου που τόσο καιρό είμαστε με τις μάσκες και σε αποστάσεις πέντε μέτρων, λέγεται ευτυχία. Είναι η μόνη προστασία που έχουμε από κάτι που είναι χειρότερο και από πόλεμο. Γιατί ξέρουμε ότι ο πόλεμος θα σταματήσει, αυτό δεν ξέρουμε αν θα σταματήσει και πότε, αλλά και αν θα υπάρχουμε όταν θα σταματήσει» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Τ- Live και τη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου.

Ακόμα, η Νόνικα Γαληνέα εξηγεί τους λόγους που τάσσεται τόσο ανοιχτά υπέρ του εμβολίου: «Είμαι 100% υπέρ του εμβολιασμού και νομίζω ότι είναι έγκλημα το να υπάρχουν άνθρωποι που το σκέπτονται, που δεν θέλουν να το κάνουν, ακόμα και που φοβούνται. Εγώ πήγα με πολύ μεγάλη χαρά, είναι λίγες ημέρες που το έχω κάνει. Δεν είχα απολύτως καμία παρενέργεια και ήμουν συγκινημένη με τον τρόπο που με υποδέχτηκαν οι γιατροί. Θα ξαναπάω, μάλιστα, στις 6 Φεβρουαρίου για να κάνω τη δεύτερη δόση. Τους υποσχέθηκα ότι θα τους πάω και την αυτοβιογραφία μου».

Δείτε το βίντεο:

  Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Aυτό είναι το σώμα που "έφτιαξα" στην καραντίνα»

 

 

πηγη