Στα 38 της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ήδη κάνει έναν κύκλο ζωής. Από το γάμο της με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη απέκτησε δύο αγόρια, τον Διονύση και τον Φίλιππο, 13 και 12 ετών αντίστοιχα, κάτι που την κάνει ακόμα πιο προσεκτική όσον αφορά τις επιλογές της στα προσωπικά της. «Είμαι όντως προσεκτική όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα με εμπόδιζε να ανοίξω ένα νέο κύκλο στη ζωή μου. Ισχύει αυτό που σου είχα πει στο παρελθόν. Θα έκανα τρίτο παιδί, αν και εφόσον υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στις σκέψεις μου. Μάλιστα η απόκτηση ενός ακόμα παιδιού είναι μέσα στους προσωπικούς μου στόχους».

Advertisements

Τα αγόρια της έχουν ήδη μπει στην εφηβεία και αναρωτιέμαι αν συζητάει μαζί τους πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή. «Με τα παιδιά συζητάμε πολύ. Είναι κάτι που έχουμε χτίσει από τότε που ήταν μικρά. Οπότε, οτιδήποτε και να συνέβαινε στην ζωή μου, θα το συζητούσα πρωτίστως με τα παιδιά και μετά θα έκανα την οποιαδήποτε κίνηση. Ακόμα και για το εξώφυλλο που είχα κάνει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την εκστρατεία κατά του AIDS και το αφιέρωμα Naked Issue μίλησα με τα παιδιά και εστιάσαμε στο μήνυμα που θα στέλναμε με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Το γνώριζαν πριν το κάνω».

Η Ντορέττα επιδιώκει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και σε κάθε τους δραστηριότητα. «Η καθημερινότητά μας είναι κουραστική και απαιτητική. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τώρα θα δώσουν και εξετάσεις για να πάρουν πτυχίο στα αγγλικά, οπότε έχει πέσει επιπλέον διάβασμα. Είμαστε πολύ δεμένοι και μια οικογένεια με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Ο μπαμπάς τους είναι πάντα πολύ κοντά μας και έχουμε καλή συνεργασία σε σχέση με τα παιδιά. Τον Κώστα θα τον συμβουλευτώ ακόμα και σε θέματα που αφορούν τη δουλειά μου. Εμπιστεύομαι τη γνώμη του και την ακούω. Δεν συμφωνούμε πάντα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία».

Ως μητέρα, προσπαθεί πάντα να κάνει το καλύτερο, όπως όλες οι μαμάδες. «Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από την κάθε εργαζόμενη μητέρα. Ευτυχώς είμαι ευλογημένη στη ζωή μου και κάνω τη δουλειά που μου αρέσει και αγαπώ. Άρα δεν το βλέπω ως δουλειά, αλλά ως ευχαρίστηση. Σίγουρα το κομμάτι που είναι περισσότερο “ρηγμένο” είναι αυτό της προσωπικής ζωής και του προσωπικού χρόνου».

πηγή

Advertisements