Ένα comfort food, με καταγωγή από την Ιταλία, που θα δώσει άλλη γεύση στη μέρα σου!

Συστατικά

  • 400 γρ. νιόκι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. του γλυκού λευκό κρασί
  • 1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
  • 3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 2 κουτ. της σούπας βασιλικό
  • αλάτι και ​​μαύρο πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Προσθέτεις τη ζάχαρη και το λευκό κρασί και ανακατεύεις απαλά με μία ξύλινη κουτάλα.
  • Προσθέτεις τις ντομάτες και σκεπάζεις την κατσαρόλα σου, μέχρι να λιώσουν και να δημιουργηθεί η σάλτσα σου. Ρίχνεις τα φύλλα βασιλικού και αφήνεις στην άκρη.
  • Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα βράζεις τα νιόκι, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Αναμειγνύεις τη σάλτσα με τα ζυμαρικά σου, προσθέτεις λίγο ελαιόλαδο και απολαμβάνεις!

ΠΗΓΗ

 

  Πως να φτιάξετε πεντανόστιμα τραγανά μπισκότα αμυγδάλου