Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, το πρωί της Τρίτης με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Εκεί η γνωστή ηθοποιός συνεργάζεται ξανά τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Advertisements

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέττα Βλαβιανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ είναι καθημερινή σειρά αλλά δεν αντιμετωπίζεται σαν καθημερινή σειρά. Ξανασυνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά το Χάι Ροκ αλλά κρύβουμε πόσα χρόνια πριν ήταν. Απλώς θυμόμουν ότι σε ένα σίριαλ, όταν ξεκινήσαμε, μας ζήτησαν φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία. Τυχαία πήγαμε την ίδια φωτογραφία και είδαμε ότι ήμασταν στο ίδιο σχολείο! Είχε το ίδιο σήμερα δηλαδή. Κάπου εδώ είμαστε όλοι, συναντιόμαστε».

«Γράφουν λάθος την ηλικία μου στο διαδίκτυο. Όχι μόνο τη δική μου, όλων. Για αυτό είπα πως την ηλικία μου μόνο στο νεκροταφείο θα την βρείτε σωστά. Μέχρι τότε…» πρόσθεσε, επίσης, με χαμόγελο η γνωστή ηθοποιός.

Παράλληλα, η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε για την αγάπη που έχει στο εγγονάκι της ενώ αποκάλυψε πως «η κόρη μου είναι πολύ καλή γυμνάστρια αλλά, επειδή είναι λίγο ράους, δεν μπορώ να με γυμνάσει».

Advertisements

πηγη