Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση ζωής με τη Χρυσούλα Διαβάτη.

Μάλιστα, απάντησε on camera στη σύζυγό του για παλαιότερες δηλώσεις της περί αταξιών με θαυμάστριες.

«Είμαι 80 ετών. Δεν είχα ποτέ την ιδέα ότι ήμουν όμορφος. Κι εγώ τη ζήλευα την Χρυσούλα Διαβάτη. Η ζήλια είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής και του έρωτα και της συνύπαρξης. Με κέρδισε η τρέλα της Χρυσούλας, η ομορφιά της, ήταν ένα όμορφο κορίτσι, στρουμπουλό και ένα γέλιο ατέλειωτο. Μου αρέσει που τα λέει έξω από τα δόντια, το ζηλεύω, εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Είμαι πιο συντηρητικός και στη ζωή και στις επιλογές μου και στις σχέσεις μου με τον κόσμο, το ομολογώ. 

Νομίζω είναι υπερβολές, η Χρυσούλα έχει φαντασία καλή. Εγώ ήμουν ένας φιλήσυχος νέος που προσπαθούσα να κάνω καλά τη δουλειά μου και να μην υποτιμώ τον σύντροφό μου. Έχουμε μια αρμονική ζωή, το βάρος μας το ρίχνουμε στην οικογένειά μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απήχηση που έχουμε στον κόσμο, γι’ αυτό έχουμε κρατήσει την οικογένειά μας έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Χρυσούλα Διαβάτη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με τον Νικήτα είμαστε από παιδιά, από τότε που τελείωσα τη δραματική σχολή. Δεν θα χαλούσα ποτέ κάτι τόσο σταθερό για μια επιπολαιότητα. Γιατί σε όλους μας συμβαίνει στο δρόμο, ιδιαίτερα στο δικό μας το επάγγελμα. Οι πειρασμοί, χίλια δυο πράγματα. Δεν το θυσιάζεις και ό,τι και αν κάνει ο άνθρωπος, δεν ξέρεις σε τι στιγμή έφτασε. Αλλά δεν το πας στα άκρα. Και ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες που είμαστε εγκεφαλικά πλάσματα, δεν είμαστε σαν τους άντρες και πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Μια σωστή γυναίκα για να πάει με έναν άντρα θα πρέπει να τον ερωτευτεί. Όλα τα άλλα είναι για τους άντρες. Είναι έτσι η φύση τους».

Πηγή