Η Νάταλι Κάκκαβα είναι η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα. Η όμορφη Νάταλι είναι ένας πολύ επικοινωνιακός άνθρωπος, με πολλά ταλέντα και για μια πηγαία γλυκύτητα, που την κάνει πολύ αγαπητό πρόσωπο τηλεοπτικά.

Advertisements

 

Της: Έπη Τρίμη

Η ίδια έχει πει σχετικά για την πορεία της στην τηλεόραση: «Και ο Γρηγόρης και εγώ δεν κάνουμε τηλεόραση για τη ματαιοδοξία μας. Και οι δυο κάναμε τηλεόραση και την αντιμετωπίζαμε ως μεροκάματο.

 

To bullying

“Όταν ήμουν έφηβη, οι περισσότεροι συμμαθητές μου έλεγαν ότι ήμουν ψηλή, παχουλή και άχαρη. Σίγουρα δεν ήμουν στις πρώτες τους προτιμήσεις. Όλο αυτό με στενοχωρούσε αλλά δεν το έβαλα κάτω. Τα χρόνια πέρασαν και ενήλικη πλέον βρέθηκε να παρουσιάζω για 15 χρόνια το δελτίο καιρού κάτι που μέχρι τότε ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με μια πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση. Οι πιο όμορφες γυναίκες, δεν είναι εκείνες που γεννιούνται με τα καλύτερα φυσικά χαρακτηριστικά αλλά εκείνες που αξιοποιούν στο έπακρον τα χαρακτηριστικά που έχουν. Μη δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι!», αναφέρει η Ναταλί Κάκκαβα.

Advertisements

 

 

Το πρόβλημα της υγείας της

Με μια παλαιότερη ανάρτηση που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα προσωπικό συμβάν και τα λόγια της, πραγματικά, ραγίζουν καρδιές..

 

«Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ενα βράδυ ψιλαφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκιδιο..
Δεν μπορω να σας περιγράψω τι ένιωσα.. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν…Φόβος και πανικός.. Κυρίως για τα παιδιά μου.. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε..
Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη..Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες..
Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτε να κλαίμε..
Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδενωμα μαστού..Ανακούφιση..
Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο.. Αλλα γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα..Να μη με χρειάζονται άλλο..
Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστου κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο..Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια..Μέχρι να ακούσω το “Ολα καλά” η καρδιά μου πάει να σπάσει..
Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας..
Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία..Ειδικα γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν..Το χρωστάμε πάνω απ όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν.. ❤»

Advertisements

 

Ο άγνωστος χωρισμός

Η Ναταλί Κάκκαβα αναφέρθηκε στον άγνωστο χωρισμό της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα έχοντας πει:

«Έχουμε χωρίσει για μιάμιση μέρα, 36 ώρες χωρισμού. Έφυγα εγώ για μιάμιση μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα. Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Γκουντάρας δε σχολίασε κάτι, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.

 

 

 

Advertisements

Το πρόβλημα υγείας του γιου της

«Το πρώτο μας παιδί μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, κάναμε να βγούμε από το σπίτι 2 χρόνια. Θυμάμαι ένα χρονικό διάστημα που εγώ δεν ήθελα καθόλου να κάνω δεύτερο παιδί. Ο Γρηγόρης με πίεσε πάρα πολύ! Ένιωθα πολύ κουρασμένη, δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Με το δεύτερο αγοράκι μας περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές. Δεν τα έχουμε πει ποτέ αυτά», ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε στη συνέχεια: «Πήγαμε στον 8ο μήνα για εξέταση ρουτίνας και μας είπε ο γιατρός κυνικά ότι η Ναταλί έχει ανεπάρκεια πλακούντα και ότι πρέπει να φανούμε δυνατοί γιατί το παιδί δεν μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μάνας. Εκεί αρχίζεις και κλαις και λες τώρα τι διαχείριση κάνω. Οι περισσότερες πιθανότητες ήταν να γεννήσει και να μείνει το μωρό τρεις μήνες στην εντατική, οι άλλες πιθανότητες ήταν να γεννηθεί το πολύ 1.800 γραμμάρια και οι άλλες πιθανότητες ήταν να μη γεννηθεί καθόλου.

 

 

Μετά πηγαίναμε 1 χρόνο στα νοσοκομεία, γίναμε θαμώνες σχεδόν. Σταμάτησε η Ναταλί τη δουλειά και την τάιζα πρωτεΐνη κάθε μέρα. Έπαθα μεγάλο σοκ και έφερα στο μυαλό μου τον μεγάλο μας γιο, τον Οδυσσέα, που τον περίμενε και λέω κοίτα τώρα».

 

Advertisements

«Νοσηλευτήκαμε 6 φορές το παιδί μου κι εγώ», κατέληξε η Νάταλι Κάκκαβα.

Το μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας της

Πριν λίγα χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια καιρού δημοσίευσε μια εικόνα που έγραφε πάνω: «Καλό σου ταξίδι μαμά.. Από εκεί ψηλά να προσέχεις τα εγγόνια σου…», ενώ στη λεζάντα που την συνόδευσε η ίδια σχολίασε: «Πείτε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε…Περάστε χρόνο μαζί τους…

Συγχωρείστε τα λάθη τους και ζητήστε συγχώρεση για τα δικά σας… Πείτε τους αυτό που νιώθετε… Γιατί αργότερα ίσως να μην έχετε αυτή την ευκαιρία… Σ’ αγαπώ μανούλα μου… Σ’ ευχαριστώ για όλα…».

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements