Για τις δύσκολες περιόδους που βιώνουμε, το ενδεχόμενο να συζητήσει κι άλλες προτάσεις παρουσίασης στον Alpha, με τον οποίο έχει και συμβόλαιο και την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα η Ναταλία Γερμανού.

«Από τον Φεβρουάριο και η περσινή και η φετινή σεζόν είναι πολύ σκληρές και δύσκολες. Η τηλεόραση εκ του ασφαλούς μιλά, γιατί εμείς παράγουμε ψυχαγωγία. Τι να πουν και οι άλλοι άνθρωποι: οι νοσηλευτές, οι γιατροί και οι ασθενείς. Πολύ ζόρικα τα πράγματα. Έχω περάσει από πολύ περίεργες τηλεοπτικές καταστάσεις σε πολλά κανάλια. Δεν αισθάνομαι ότι βιώνω κάτι περίεργο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι κοντά στην επιστροφή της στην τηλεόραση, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Όπου κι αν επιστρέψει, όποτε θελήσει να επιστρέψει, πιστεύω ότι θα κάνει ένα δυνατό comeback».

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Είμαι ανοιχτή να ακούσω τα πάντα σε προτάσεις, αν μου ζητήσουν κάτι και νιώσω ότι μπορώ να το κάνω καλά, θα το κάνω».

  Κώστας Τσόκλης για την δήλωσή του: «Πολλές κυρά Μαρίες και παρεξηγήθηκαν»

Τέλος, όταν ο Γρηγόρης Μπάκας την ρώτησε και για τη σχέση της και τις αποκαλύψεις που έκανε στον Τάκη Χατζή, η Ναταλία Γερμανού είπε: «ι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν απάντησα εκεί και θα απαντήσω εδώ;».

 

Πηγή