Ο κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, ήταν καλεσμένος του The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής περιγράφει πώς βιώνει την καραντίνα στην Κρήτη, μιλάει για τη σύζυγό του, που εγκατέλειψε τις Πολιτικές Επιστήμες για να μεγαλώσει τα παιδιά τους, θυμάται τις σημαντικές συνεργασίες που έχει κάνει και σχολιάζει την τελευταία διαδικτυακή συναυλία με τον Βασίλη Καρρά που είχε τεράστια επιτυχία.

Advertisements

 

Για τη σύζυγό του: Η Χρυσούλα έχει πάρει τα πτυχία της και τα παράτησε όλα για να μεγαλώσει τα παιδιά μας και την ευχαριστώ. Αγαπά ότι αγαπώ και με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο. Στην Γ΄ Γυμνασίου παράτησα το σχολείο. Η γυναίκα μου διαβάζει τα παιδιά.

 

Για τον κορονοϊό και τις συνεργασίες του: Είναι παράξενα τα πράγματα που κανείς δεν τα περίμενε. Ευτυχώς που τα προηγούμενα 40 χρόνια δούλεψα πολύ και έκανα κουμάντο γιατί δεν έχουμε δουλειά ένα χρόνο. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες με Άννα Βίσση, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Κόαρρά. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν και αυτό βοηθάει.

  Ελένη Φιλίνη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ. Αλλιώς ξέρω κάποια γεγονότα εγώ»

 

Νηστεύω 40 μέρες και δεν πίνω ούτε ένα ποτό. Δεν είμαι παθιασμένος με τη θρησκεία. Μπορεί να ανάψω μόνος μου ένα κερί σε ένα εκκλησάκι αλλά δεν μ΄αρέσει το αλισβερίσι που γίνεται… Αν γινόταν να ξαναγεννηθώ θα ήθελα να είχα την ίδια ζωή.

Advertisements

 

Advertisements

Πηγη