Άλλο ένα σκάνδαλο σ∈ξουαλικής παρενόχλησης ξέσπασε στο Χόλιγουντ! Αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Dustin Hoffman, ο οποίος κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά μια 17χρονη εκπαιδευόμενη το 1985. ∈

Συγκεκριμένα, η συγγραφέας Anna Graham Hunter υποστηρίζει πως ο ηθοποιός, που σήμερα είναι 80 ετών, την άγγιξε άσεμvα στο πλατό της ταινίας «Death of a Salesman» και έκανε μαζί της ακατάλληλες συζητήσεις με θέμα το σ∈ξ.

Στις δηλώσεις της στο «Hollywood Reporter» είπε: «Την πρώτη μου μέρα στο πλατό μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια- το έκανα. Με φλέρταρε ανοικτά, μου άρπαξε τα oπίσθια, μιλούσε μπροστά μου αλλά και μαζί μου για σ∈ξ. Ένα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να του πάρω παραγγελία για πρωινό και με κοίταξε και μου χαμογέλασε πλατιά, αλλά καθυστερούσε. Μετά μου είπε, «Θα πάρω ένα βραστό αυγό και μια σιγοβρασμένη κλειτορiδα.» Η ομάδα του έσκασε στα γέλια κι εγώ αποχώρησα άφωνη. Μετά πήγα στο μπάνιο κι έβαλα τα κλάματα».

Η 17χρονη τότε Hunter είχε καταγράψει όσα συνέβησαν στις πέντε βδομάδες που βρισκόταν με τον ηθοποιό στα γυρίσματα. Μεταξύ άλλων έγραφε στο ημερολόγιο: «Σήμερα, ενώ περπατούσα με τον Dustin Hoffman μέχρι την λιμουζίνα του, μου έπιασε τα οπίσθια τέσσερις φορές. Τον χτύπησα δυνατά, κάθε μία από αυτές τις φορές, και του είπα πως είναι άθλιος παλιόγερος».

Μάλιστα ο υπεύθυνός της, της είχε ζητήσει να ανέχεται την συμπεριφορά του, για χάρη της παραγωγής.

«Καταλαβαίνω τι έκανε ο Dustin Hoffman, καθώς εμπίπτει στο ευρύτερο πλαίσιο όσων βιώνουν οι γυναίκες στο Hollywood και παντού. Εκείνος ήταν αρπακτικό, εγώ παιδί, κι αυτό σ∈ξουαλική παρενόχληση», συμπλήρωσε η Hunter.

Ο ηθοποιός θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά που ακούγονται για το όνομα του, λέγοντας: «Τρέφω απόλυτο σεβασμό για τις γυναίκες και νιώθω απαίσια που κάτι το οποίο μπορεί να έκανα την έφερε σε μια τόσο δύσκολη θέση. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι».

Πηγή