“Όταν εκθέτεις κάτι δικό σου, μοιραία κάποιοι θα πούνε τη γνώμη τους”

Ο Μύρωνας Στρατής, τον κόσμο των διαφορετικών γεύσεων τον ανακάλυψε γύρω στην ηλικία των 27, όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό People και στη Μαρία Παπαϊωάννου.

«Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρωγε πολύ απλά. Δεν είχα έρωτα με κάποιο φαγητό, ήμουν λίγο αδιάφορος. Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που δοκίμασα ένα ριζότο με κυδώνια. Ήμουν με τον αδερφό μου σε ένα μαγαζί του Λευτέρη Λαζάρου. Στην αρχή ήμουν διστακτικός, αλλά όταν το δοκίμασα, ένιωσα ότι γνωρίζω έναν νέο κόσμο. Σκέφτηκα ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να μου αρέσει, γιατί έχει κυδώνια, αλλά ήταν εξαιρετικά νόστιμο. Κάπως έτσι ξεκίνησα να το σκαλίζω με τη μαγειρική.

Μέχρι στιγμής, σε όλες τις σχέσεις μου μαγειρεύω μόνο εγώ. Δεν φταίνε βέβαια οι κοπέλες, γιατί, όπως μου λένε όλοι, είμαι “κακός σεφ”. Τι θέλω να πω; Μπορεί να έχουμε να κόψουμε δύο κρεμμύδια. Αν σου πω να το κάνεις και πρόκειται να σου πάρει δέκα λεπτά, τότε προτιμώ να το κάνω μόνος μου».

  Αριάδνη Γερασιμίδου: Η επί επτά μήνες λάθος διάγνωση του γιατρού είχε ως αποτέλεσμα ο καρκίνος να κάνει μεταστάσεις.

Η αγάπη του για τη μαγειρική εκφράστηκε δημόσια μέσω της εκπομπής στο YouTube, ωστόσο, παραδέχεται πως η απόφαση δεν ήταν εύκολη.

«Αυτή η ιδέα υπάρχει χρόνια στο μυαλό μου. Τη φιλτράρω, την ξαναφιλτράρω. Όλο έλεγα “άστο για αύριο”. Κάποια στιγμή λέω “Δεν έγινε και κάτι, ας το κάνω”. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον και αναπάντεχο twist. Επειδή μάλιστα δεν έχω και πολύ περιπετειώδες προφίλ, σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα για το κάτι διαφορετικό». Η πρώτη σεζόν της διαδικτυακής εκπομπής έριξε αυλαία τον Ιούλιο και ο Μύρωνας ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες μέσα στον Σεπτέμβριο. «Έχω διάφορες ιδέες. Θα ήθελα να έχω αναπάντεχους καλεσμένους, πρόσωπα της επικαιρότητας, φίλους μου και σεφ. Επίσης θα ήθελα στο πλαίσιο της εκπομπής να κάνω κάποια ταξίδια στο εξωτερικό» δηλώνει.

Τα σχόλια και οι κριτικές κάτω από τα βίντεο στο YouTube ήταν αναμενόμενα: «Πάντα υπάρχει κράξιμο. Σε γενικές γραμμές όμως τα μηνύματα κάτω από τα βίντεο δεν είναι αποδοκιμαστικά. Υπάρχουν και κάποια του τύπου “τι έπαθε αυτός; Δεν μπορεί να τραγουδήσει και μαγειρεύει τώρα;”. Απαντάω και με τρολάρω πάντα περισσότερο απ’ ό,τι ο άλλος. Για παράδειγμα, μπορεί να γράψω “Ξεκάθαρα αυτό συμβαίνει”. Μια άλλη φορά κάποιος έγραψε κάτι πολύ χυδαίο, επί προσωπικού, για μια πρώην κοπέλα μου. Αυτό το σχόλιο το αφαίρεσα αμέσως» εξηγεί και συνεχίζει: «Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι ευγενείς και αγενείς. Όταν εκθέτεις κάτι δικό σου, μοιραία κάποιοι θα πούνε τη γνώμη τους. Πρακτικά αυτός που θα πει κάτι άσχημο για εμένα, μου κάνει χάρη. Το κακό, ξέρεις, είναι να μην ασχολείται κανείς μαζί σου».

  Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Πηγή