Ίσως το μωβ χρώμα στα νύχια να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν θες να διαλέξεις βερνίκι για το μανικιούρ σου. Πιθανόν να έχεις συνηθίσει τόσο πολύ τις κλασικές, σκούρες αποχρώσεις για τον Χειμώνα, όπως το μαύρο, το μπορντό, το μπλε ή το γκρι, που δεν σου περνάει καν απ᾽το μυαλό να δοκιμάσεις κάτι άλλο.

Αν σου λέγαμε όμως ότι το μωβ χρώμα στα νύχια τείνει να γίνει το νέο nude, τι θα μας έλεγες; Με ένα γρήγορο scroll down στο Instagram θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι το μωβ και όλοι οι τόνοι του έχουν γίνει μεγάλο trend και φοριούνται με πολλές παραλλαγές στα νύχια.

Σκέψου όλες αυτές τις αποχρώσεις που βγαίνουν από το μωβ, όπως το υπέροχο λιλά ή το βιολετί. Μπορείς να κάνεις άπειρα σχέδια με διαφορετικούς χρωματισμούς, ή ακόμα και να συδυάσεις συγγενείς αποχρώσεις του μωβ μεταξύ τους.

Το λιλά, ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα το 2020, δείχνει άψογο ακόμα και τον Χειμώνα – δεν χρειάζεται να είσαι μαυρισμένη για να το φορέσεις.

  Rainbow nails: Η ανοιξιάτικη τάση στα νύχια που θα αγαπήσουμε

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 8+1 φωτογραφίες με μωβ χρώμα στα νύχια, ώστε να σου αποδείξουμε γιατί δεν θα θες να το αποχωριστείς φέτος:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ