Το ανοιξιάτικο φρούτο που αγαπάς για τη γεύση και το χρώμα του μεταμορφώνεται σε μία δροσιστική μους, ιδανική για το καλοκαίρι.

 

Συστατικά

  • 250 γρ. φράουλες, κομμένες στη μέση
  • 30 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 ml κρέμα γάλακτος

 

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, κόβεις τις φράουλες στη μέση.
  • Σε μία κατσαρόλα με νερό, ρίχνεις τη ζάχαρη και τις φράουλες και ανακατεύεις για 5 λεπτά.
  • Με ένα πιρούνι πολτοποιείς τις φράουλες σου. Ανακατεύεις, ενώνεις το μείγμα σου και το αφήνεις για λίγο στην άκρη.
  • Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς την κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια την προσθέτεις στο μπολ με το μείγμα. Ενοποιείς.
  • Αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 2 ώρες και μεταφέρεις στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  • Διακοσμείς με λίγες φράουλες στην κορυφή.

 

ΠΗΓΗ