Για πρώτη φορά στο Dancing with the Stars στον Ant1 θα συμμετάσχει ένας Παραολυμπιονίκης.

Ο Μιχάλης Σεΐτης κάνει πρόεβες και ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του χορευτικού σόου, θέλοντας να αποδείξει πως είμαστε για όλα ικανοί.

Μιλώντας στο Down Town αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε και στο μήνυμα που θέλει να περάσει στο τηλεοπτικό κοινό.

«Με πήραν μια μέρα τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι θα τους ενδιέφερε να μιλήσουμε για το Dancing with the Stars. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα. Κανονίσαμε μια πρώτη συνάντηση, κάναμε ένα δοκιμαστικό στη σχολή της Γκαλένα, με ενημέρωσαν για τα διαδικαστικά. Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση και πρόκληση, καθώς, αν δεν έχεις κάνει ποτέ χορό, αν και γυμνασμένος, είναι σίγουρα δύσκολο», δήλωσε ο Παραολυμπιονίκης.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του  Μιχάλης Σεΐτη:

Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει;

Ναι, αλλά επιλέγω να μην αφήνω τους φόβους να με κυριεύσουν. Αν φοβάσαι ότι θα φας τούμπα, θα φας τούμπα.

  Ειρήνη Κολιδά: «Υποσχέθηκα στο παιδί μου ότι δεν θα γίνω επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, δεν θα το ξανακάνω»

Το γεγονός ότι έχεις ένα προσθετικό μέλος κάνει τον χορό πιο δύσκολο για σένα;

Μπορεί όντως να υπάρχει ένας μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας για μένα. Μπορεί και όχι, τουλάχιστον όχι περισσότερο από κάποιον που δεν έχει προσθετικό μέλος και δεν το έχει με το χορό.

Είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική φόρτιση στην κριτική επιτροπή, αλλά και στον τηλεθεατή που θα ψηφίζει. Αυτό δεν σου δίνει κατά κάποιον τρόπο ένα πλεονέκτημα;

Πάω στο Dancing για να διαγωνιστώ ευθέως με τους υπόλοιπους και επί ίσοις όροις. Το πλεονέκτημα είναι κάτι πολύ σχετικό, ο τηλεθεατής μπορεί να ταυτιστεί ή όχι με οποιονδήποτε από τους συμμετέχοντες.

Θέλεις ο τηλεθεατής να σε δει και να σκεφτεί ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα;

Ναι! Ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αρκεί να το πιστεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Κανείς δεν είναι διαφορετικός. Είναι κάτι που βιώνω στην καθημερινότητά μου. Μου στέλνουν μηνύματα στα social media και όντως κάποιοι παίρνουν δύναμη από εμένα.

  Γενέθλια για τον γιο του Γιάννη Βαρδή: Ανέβασε μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία για να μοιραστεί την χαρά του

Πηγή