Δεν κρύβει την αντιπάθειά της για τον Σάκη Κατσούλη αλλά και τη δυσαρέσκειά της  για τις εξελίξεις στο Survivor η Γεωργία Χαραλαμποπούλου, η μητέρα της Μαριαλένας.

Advertisements

 

Στην πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!  που κυκλοφορεί αύριο με τα «Νέα» μίλησε στη Φανή Πλατσατούρα και διαβεβαίωσε ότι η κόρη της  δεν είναι ερωτευμένη με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

 

Το «Ευτυχείτε» πρόβαλε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη.

«Είμαι σίγουρη. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του –άλλωστε για αυτό μπήκε–, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: «Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη». Δεν μου απάντησε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

«Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι πού είναι… Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι, δεν θα έχω καμιά αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Τον έχω δει τέσσερις φορές, τον αγκάλιασα και μίλησε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσε από τον κόσμο παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση…» είπε για τον Γιώργο Λιβάνη.

 

Advertisements

Για τις προσπάθειες να επικοινωνήσει με την παραγωγή είπε:

«Στην αρχή τούς έπαιρνα πολλές φορές και τους έλεγα “Σταματήστε να κάνετε μοντάζ. Ο πατέρας της είναι άρρωστος”. Μετά πραγματικά κουράστηκα» είπε.

Όσο για το αν ο Σάκης κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα στο παιχνίδι, ήταν απόλυτη:

«Αν γίνει αυτό, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση».

 

πηγη

Advertisements
Advertisements