Ένας χωρισμός, ένας εκδικητικός άντρας, μία μητέρα δύο παιδιών και ένα sεx game με τραγική κατάληξη… Μητέρα δύο παιδιών στην Ισπανία έβαλε τέρμα στη ζωή της μετά την αποστολή sεxtape από τον πρώην ερwτικό της σύντροφο, στους συναδέλφους της στη δουλειά.

Η 32χρονη Veronica Rubio από την πόλη Alcala de Henares στην Ισπανία, δεν άντεξε το σκάνδαλο και αφού δημιούργησε μία αυτοσχέδια κρεμάλα μέσα στο σπίτι της, πέρασε τη θηλιά στον λαιμό της και έπεσε στο κενό. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της από οικεία της πρόσωπα.

Το περιεχόμενο της sεxtape αφορούσε την περίοδο που είχε σχέση με έναν άντρα, πριν από αρκετό καιρό. Η 32χρονη ήταν πλέον παντρεμένη και είχε γεννήσει δύο παιδιά, το ένα ηλικίας τεσσάρων ετών και το δεύτερο μόλις εννιά μηνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο πρώην σύντροφός της, αν και η Βερόνικα ήταν πλέον παντρεμένη, την πλησίασε και της πρότεινε την επανάκαμψη της μεταξύ τους σχέσης. Ως αιτιολογικό επικαλέστηκε τη ζήλια του, καθώς είχε καταλάβει τι έχασε και δεν μπορούσε να τη βλέπει με άλλον άντρα. Όταν η μητέρα των δύο παιδιών αρνήθηκε, εκείνος άρχισε να την απειλεί.

Αρχικά, το ερwτικού περιεχομένου βίντεο εστάλη σε συνάδελφο της Βερόνικα, αλλά και στον σύζυγό της. Στη συνέχεια, άρχισε να εμφανίζεται στα mail και άλλων συναδέλφων της κοπέλας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη μητέρα απευθύνθηκε στον υπεύθυνο προσωπικού της εταιρείας, ο οποίος της πρόσφερε υποστήριξη και την ενθάρρυνε να αναφέρει το θέμα της στην αστυνομία.

Η γυναίκα δεν ανέφερε ποτέ στην αστυνομία το συμβάν, επιλέγοντας να βάλει τέρμα στη ζωή της, μέσα στο ίδιο το σπίτι της.

Η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις για τους ηθικούς αυτουργούς ή γι’ αυτή καθ’ εαυτή την πράξη του πρώην συντρόφου της.

πηγη