Μία 28χρονη μητέρα άφησε τα πέντε παιδάκια της μόνα για να πάει διακοπές και τώρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στην φυλακή.

 

Μία νεαρή κοπέλα από το Τέξας αποφάσισε να πάει διακοπές για να ξεσκάσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητά της.

 

Μόνο, που ξέχασε πως είναι μητέρα πέντε παιδιών! Η 28χρονη κατηγορείται πως άφησε τον 12χρονο γιο της να προσέχει τα αδέλφια του, ανάμεσά τους το μόλις 15 μηνών αδελφάκι του.

Τα άλλα παιδάκια ήταν δύο κοριτσάκια 10 ετών κι ένα 3χρονο.

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι βρήκε το βρέφος τυλιγμένο με μία κουβέρτα στο στόμα κι ενώ αρχικά φοβήθηκαν πως ήταν νεκρό, τελικά ήταν σε θέση ν’ αναπνεύσει και να κουνηθεί.

 

Τα παιδάκια ήταν βρώμικα, δεν είχαν αλλάξει πάνες τα πιο μικρά, ενώ παντού υπήρχαν σκουπίδια και βρωμιά.

Την ίδια ώρα η μητέρα τους απολάμβανε τις διακοπές της στην Καλιφόρνια παρέα με τον σύντροφό της.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν όταν ο διευθυντής του 12χρονου κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά. Ο ίδιος είχε ακούσει κάποια παιδιά να λένε πως ξενύχτησε επειδή προσπαθούσε ν’ αλλάξει την πάνα της αδελφής του.

Ο άνδρας που ήταν δηλωμένος ως κηδεμόνας ανέφερε πως η μητέρα τους ήταν εκτός κι ένας γείτονας είχε αναλάβει να τα φροντίσει.

Ο γείτονας από την άλλη είπε στις αρχές πως: «Δεν ήξερα τι γινόταν με τα παιδιά απλά τους ετοίμασα δείπνο το βράδυ».

 

 

Η μητέρα που άφησε για τέσσερις μέρες μόνα τα παιδιά της ανέφερε πως θα γυρνούσε νωρίτερα, ωστόσο η πτήση της είχε καθυστέρηση.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον γείτονα για την κατάσταση των παιδιών κι έναν από τους πατέρες: «Κανείς δεν τα παράτησε, απλά έπρεπε να είναι εδώ με τα παιδιά και δεν ήταν».

Πλέον, κατηγορείται πως εγκατέλειψε τα παιδιά της και το δικαστήριο μπορεί να τη στείλει από δύο έως 20 χρόνια στην φυλακή.

 

Πηγή