Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Μάρτιος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αυτός ο μήνας, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, αυθόρμητα λόγια θα δώσουν έκταση στις επαφές σας κυρίως σε αυτές που θα σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Θετικές απαντήσεις θα λάβετε στις προτάσεις που θα κάνετε, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, στο ραντεβού που θα προκύψει η εξέλιξη θα σας ενθουσιάσει. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ελεύθερα και ανεξάρτητα, δεν θα δεχτείτε περιορισμούς, ίσως να βγάλετε οξύθυμη στάση στις περιπτώσεις που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν ή κατευθύνουν.

Advertisements

 

Σε επαγγελματικό επίπεδο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά, τολμηρός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δεν θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Ο Μάρτιος, θα σας ωθήσει σε διαφορών ειδών δραστηριότητες, θα αναζητήσετε διασκέδαση ψυχαγωγία και συναισθηματική αποφόρτιση. Θετικοί θα είστε στις προκλήσεις για νέες εμπειρίες, ανέμελες θα είναι οι ενέργειες σας.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, οι ενέργειες σας θα είναι εκκεντρικές ίσως και αρκετά επαναστατικές. Στην παρούσα φάση θα καταφέρετε να βγείτε από συνθήκες στάσιμες ή ανιαρές, θα αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας δημιουργούν προβληματισμούς για μελλοντικά ζητήματα. Θα νιώσετε πως σας κουράζουν οι καθυστερήσεις, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η αναζωογόνηση και η ψυχολογική ανανέωση. Βγαίνετε από την αναμονή, με δικές σας ενέργειες θα προκύψουν διαφοροποιήσεις, οι συνομιλίες σας θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες και με προοπτική.

Οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια, θα κινήσετε τα νήματα για να ανοιχτεί νέα προοπτική στην προσωπική σας ζωή. Στο κλείσιμο του μήνα, σε επαγγελματικά θέματα προσοχή στους διχασμούς, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε το άγχος σας. Σε συνεδριάσεις και συμφωνίες θα πρέπει να κινηθείτε με διαλλακτική διάθεση. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγεστε και δραστηριοποιήστε, θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα.

 

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Μάρτιος πολύ πιθανόν να σας φέρει ένα ευχάριστο άνοιγμα που θα είναι στο χέρι σας να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, στις επαφές σας θα διαπιστώσετε πως μεταξύ σας υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία. Δείτε με θετική διάθεση αυτή την προοπτική, ανταποκριθείτε με άμεσο ενδιαφέρον, η εξέλιξη θα σας αναζωογονήσει. Οι σκέψεις που θα κάνετε θα είναι θετικές ίσως και κάπως συμβιβαστικές.

Ειρηνική θα είναι η στάση σας στις διαφόρων ειδών συζητήσεις που θα έχετε, συγκατάβαση θα δείξετε σε φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα. Στην προσωπική σας σχέση θα επιδιώξετε συνεννόηση και συναισθηματική ηρεμία. Δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι δυναμικές ενέργειες, σε επαγγελματικά θέματα ίσως να φανείτε και κάπως ανταγωνιστικοί. Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας και η δράση σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τους έντονους ενθουσιασμούς, οι εκκεντρικές αποφάσεις ίσως να καταλήξουν σε επιπόλαιες επιλογές.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επεξηγηματική θα είναι η σκέψη σας, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη σας δίνω τη συμβουλή να την εμπιστευτείτε. Σκεφτείτε αναλυτικά θα καταφέρετε να βγείτε από ψευδαισθήσεις, προσπαθήστε να χειριστείτε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Στην προσωπική σας ζωή οι χωρισμένοι θα έχετε δυνατότητα επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία ή αν θα υπάρξει προσωρινός χωρισμός. Ο Μάρτιος θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ηρεμήσετε συναισθηματικά, να βγείτε από αδιέξοδα και αποπνικτικές σκέψεις.

Δεχτικοί θα είστε σε καλέσματα και προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από οικογενειακά σας άτομα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα φανείτε τολμηροί, η στάση σας θα είναι οξυδερκής και διπλωματική. Ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει αλλαγές που θα αποδειχτούν υπέρ σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τους αρνητισμούς και τις αγχωτικές σκέψεις. Περάστε με μεθοδικότητα σε διεκδικήσεις, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ο Μάρτιος, σε θέματα αισθηματικής φύσης θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές σκέψεις ή από τάσεις απογοήτευσης. Αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα ως τώρα αρνητικά δεδομένα. Πολύ πιθανόν να σας εντυπωσιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο, εσείς που είστε χωρίς σχέση προχωρήστε σε προσωπικό ραντεβού. Το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο, θα υπάρξει ανταπόκριση που θα σας ικανοποιήσει, προμηνύεται έναρξη καινούργιας σχέσης. Σε οικονομικά ζητήματα σκεφτείτε πολύ καλά τις κινήσεις σας, αποφύγετε να ρισκάρετε βεβιασμένα, ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας.

Ίσως να βγουν στην επιφάνεια οι εκκεντρικές σας τάσεις. Θα θελήσετε να επαναστατήσετε, να πρωτοτυπήσετε, ενέργειες εντυπωσιασμού δεν αποκλείεται να γίνουν με τρόπο υπερβολικό. Κινηθείτε με σύνεση, καταλαγιάστε την ορμητικότητα σας, αποφύγετε τις έντονες ανατροπές. Επιθυμία σας θα είναι να διασκεδάσετε και να ξεγλιστρήσετε από σοβαρές υποθέσεις που βαραίνουν την ψυχολογία σας. Κοινωνικοποιηθείτε, χαλαρώστε, ωστόσο μην αμελήσετε ή αδιαφορήσετε σχετικά με καταστάσεις που οι καθυστερήσεις θα λειτουργήσουν εις βάρος σας.

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο Μάρτιος, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα σχετικά με τη βελτίωση της σχέσης σας ή της προσωπικής σας ζωής. Ανανεωμένη θα διατηρήσετε την ψυχολογία σας, είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν από πλευράς σας ασυνήθιστες προτάσεις, δεν θα λάβετε αρνητικές απαντήσεις. Πιθανότατα δεν θα λείψουν τα πισωγυρίσματα και οι αναπολήσεις, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα.

Advertisements

Για μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Δοτική και γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας. Σε οικογενειακές συγκεντρώσεις θα βρεθείτε, θα θελήσετε να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Εσείς που είστε σε σχέση θα περάσετε ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας, τις επαφές σας θα τις κρατήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο αποφεύγοντας τις εντάσεις. Οι χωρισμένοι ίσως να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας, πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση επανασύνδεσης.

 

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, θετικά θα σας επηρεάσει αυτός ο μήνας, αυτό που θα έχετε άμεση ανάγκη θα είναι η ισορροπία και η σταθερή συναισθηματική κατάσταση. Η διαίσθηση σας θα είναι δυνατή, εσωτερικά ερωτήματα θα θέσετε στον εαυτό σας, ψυχολογικά συμπλέγματα θα σας απασχολήσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα αξιοποιήστε τα καινούργια ανοίγματα, δείξτε άμεσο ενδιαφέρον, αποφύγετε να δώσετε τροφή σε ανασφάλειες και φοβίες. Ο Μάρτιος θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ίσως να ακουστεί και μια καινούργια επαγγελματική πρόταση. Αυθορμητισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε έξυπνα και προνοητικά.

Μην αναβάλετε αποφάσεις, περάστε σε πρακτικό επίπεδο, δεν θα έχετε λόγο να δημιουργήσετε καθυστερήσεις. Δοτική θα είναι η στάση σας, αισιοδοξία και χαλαρότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Βγείτε έξω με τους φίλους σας, διασκεδάστε, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέων γνωριμιών. Προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να δώσετε οριστική κατάληξη σε θέματα που σας δημιουργούν διλλήματα.

 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τη σκέψη σας, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, ίσως να θελήσετε να ξεσκεπάσετε κρυμμένες καταστάσεις ωστόσο καλό θα είναι να οριοθετήσετε τη φαντασία σας, προσοχή στις καχύποπτες τάσεις. Εύνοια θα υπάρξει σε συναισθηματικά θέματα.

Εσείς που θέλετε να επανασυνδεθείτε, αλλά και εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία, θα έχετε την κατάλληλη ευκαιρία καταφθάνουν τα ανάλογα ανοίγματα. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συζήτηση θα στρώσουν το έδαφος για καινούργια αρχή. Ο Μάρτιος, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με ανέμελη και ξέγνοιαστη διάθεση, κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα αρνηθείτε προτάσεις για συνευρέσεις. Προσοχή στην περιέργεια σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, αποφύγετε τις αδιάκριτες ερωτήσεις ή ενέργειες.

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σε αισθηματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια πρόσωπα που θα καταφέρουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Στον οικονομικό σας τομέα προσοχή στις επιπολαιότητες στην υπεραισιοδοξία και στις υπερβολές, η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συνετή. Αποφύγετε την παρορμητικότητα και τα μεγάλα ρίσκα, οι μεγάλοι ενθουσιασμοί ίσως να καταλήξουν σε λανθασμένες επιλογές.

Δυναμική θα είναι η στάση σας ωστόσο θα χρειαστεί να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, σε θέματα που θα απαιτείται συμφωνία δεν θα πρέπει να φανείτε ασυμβίβαστοι. Ο Μάρτιος ίσως να σας κάνει κάπως δύσκαμπτους ή αναποφάσιστους, προσπαθήστε να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε διλλήματα και εσωτερικές ανασφάλειες. Συγκροτημένη θα πρέπει να είναι η σκέψη σας, βάλτε μπροστά τον ορθολογισμό, αποφύγετε τους έντονους συναισθηματισμούς.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά τις επιλογές σας σχετικά με οικονομικά θέματα, ίσως να εμφανιστείτε κάπως ενθουσιώδεις. Μελετήστε με ορθολογισμό τις προτάσεις που θα ακουστούν, σκεφτείτε πολύ καλά πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Σε αισθηματικά ζητήματα μια νέα ευκαιρία θα κάνει την εμφάνιση της, εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση καλό θα είναι να μην την αγνοήσετε. Η διαίσθηση και το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, εύνοια θα έχετε σε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Στον αισθηματικό σας τομέα θα προκύψουν ανοίγματα για επαναπροσδιορισμούς, τώρα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε συγκαταβατικά. Εσείς οι ψυχολογικά πεσμένοι ανανεώνεστε, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Στον επαγγελματικό σας τομέα οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα. Αναλαμβάνετε δυναμική δράση, στην επιφάνεια θα βγουν οι ηγετικές σας διαθέσεις, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τα βήματα σας. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας.

 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξει εύνοια, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, κάποιες επιλογές σας ίσως να αποδειχτούν επιπόλαιες. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα εμφανιστεί το κατάλληλο γεγονός που θα σας φέρει σε συνομιλία με ένα συγκεκριμένο άτομο. Τα συμβάντα θα είναι ξαφνικά και απρόοπτα θα πρέπει να ανταποκριθείτε με αμεσότητα. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, δεν θα υπάρξει διάθεση απόρριψης, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης.

Δεν θα πρέπει να σας συνεπάρει η ανατρεπτική σας διάθεση, αποφύγετε να βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα τόσο σε επαγγελματικό και εργασιακό επίπεδο, όσο και στην προσωπική σας σχέση. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα και ανάγκη για ριζικές αλλαγές με στόχο την άνοδο. Πρακτικά θα προσπαθήσετε να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα, ωστόσο καλό θα είναι να υπάρχει σύνεση και μεθοδικότητα, περιορίσετε τα οικονομικά ριψοκίνδυνα άλματα. Ίσως να κατευθυνθείτε ή να δοκιμαστείτε με καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, η σκέψη σας θα πρέπει να είναι προνοητική, μην παρασυρθείτε από έντονους ενθουσιασμούς.

 

Ιχθύς 

Αγαπητοί μου Ιχθείς, στον αισθηματικό σας τομέα θα επαναφέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, θα καταλήξετε σε νέα συμπεράσματα, ωστόσο προσοχή στις αυταπάτες. Ίσως περάσετε από ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, όμως θα προκύψει ευχάριστο ραντεβού που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να ισορροπήσετε ψυχικά. Θα νιώσετε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, η στάση σας ενδεχομένως να γίνει ανατρεπτική, αποφασιστικότητα θα σας διακρίνει.

Η δράση σας θα πάρει ουσιαστική έκταση, θα καταφέρετε να αλλάξετε συνθήκες στάσιμες, καταφθάνουν ανοίγματα που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας. Ευχάριστα συμβάντα θα προκύψουν τόσο στον αισθηματικό σας τομέα όσο και στον οικονομικό. Στην προσωπική σας σχέση περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, δεχτείτε τις θερμές προτάσεις που θα λάβετε. Εσείς που τσακωθήκατε τερματίζει η ένταση και η διάθεση για αντίσταση. Για τους eρωτικά μόνους πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα