Advertisements

Φένια Σταμέλουφ

Η αγάπη είναι γραμμένη στα αστέρια. Δεν είναι τυχαία αυτή η φράση, όπως τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι με κάποια άτομα νιώθουμε να «κολλάμε» εξ αρχής και με κάποια άλλα, ενώ υπάρχει έλξη, έχουμε την αίσθηση ότι δεν ταιριάζουμε ή ότι η σχέση μας δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Αν και σε μια συναστρία, είναι πολλές οι όψεις, οι πλανήτες και οι δείκτες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, τα ζώδια από μόνα τους, μας δίνουν πολλές πληροφορίες για το ταίριασμα και το μέλλον μιας ερwτικής σχέσης. Ποιά ζώδια σου ταιριάζουν, ανάλογα με το δικό σου, και ποια ανήκουν στην κατηγορία… «άστο καλύτερα»;

Advertisements

Με ποια ζώδια ταιριάζεις;

 

ΚΡΙΟΣ

Ιδανικά ταίρια: Λέων και Τοξότης. Και οι δύο έχουν αρκετή ενεργητικότητα για να συμβαδίσει με τη δική σου. Με τον Λέοντα θα γίνετε το ζευγάρι της χρονιάς, που όλοι θα χαζεύουν όταν κυκλοφορείτε. Με τον Τοξότη η περιπέτεια θα σας ακολουθεί παντού…

Τα ετερώνυμα έλκονται: Ζυγός. Είναι το απέναντί σου και σε έλκει η ισορροπημένη και ήρεμη φύση του. Ό,τι σου λείπει, δηλαδή…

Advertisements

Άστο καλύτερα: Με Ιχθύ. Παραείναι ρομαντικός και ονειροπόλος για τα γούστα σου…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανικά ταίρια: Παρθένος και Αιγόκερως. Σταθερές σχέσεις, γεμάτες αισθαντικότητα και κατανόηση για τις ανάγκες του άλλου. Η ικανότητά σας να λύνετε τα προβλήματα με πρακτικό τρόπο, εγγυάται τη διάρκεια της σχέσης.

Τα ετερώνυμα έλκονται: Σκορπιός. Αν τα καταφέρετε με τις ζήλειες και τις κτητικότητες, θα μείνετε μαζί για καιρό.

Άστο καλύτερα: Δίδυμοι. Πολύ ασταθείς και υπερκινητικοί για να τους αντέξεις!

 

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδανικά ταίρια: Ζυγός και Υδροχόος. Η επικοινωνία στα καλύτερά της! Με τον Ζυγό θα διασκεδάζετε συνεχώς, ενώ τα κοινά σας γούστα και ενδιαφέρονται, εγγυώνται μακροημέρευση. Με τον Υδροχόο, οι εκπλήξεις θα διατηρούν τη σχέση σε εγρήγορση.

Τα ετερώνυμα έλκονται: Τοξότης. Οι γνώσεις του επί παντός επιστητού, σε ενθουσιάζουν. Όμως, η διάρκεια είναι αμφίβολη, γιατί είστε και οι δύο φευγάτοι…

Άστο καλύτερα: Με Καρκίνο. Η σπιτική θαλπωρή δεν είναι το καλύτερό σου…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανικά ταίρια: Σκορπιός και Ιχθύες. Ο διεκδικητικός Σκορπιός ικανοποιεί την ανάγκη σου για συναισθηματική εγγύτητα, ενώ με τον Ιχθύ, υπάρχει τέτοιο συναισθηματικό βάθος, που δύσκολα θα το συναντήσεις σε άλλο ταίρι.

Advertisements

Τα ετερώνυμα έλκονται: Αιγόκερως. Θα σου είναι αφοσιωμένος και η οικονομική του επιφάνεια θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.

Άστο καλύτερα: Με Τοξότη. Η περιπλανώμενη, περιπετειώδης φύση του δε σου πάει καθόλου…

 

ΛΕΩΝ

Ιδανικά ταίρια: Κριός και Τοξότης. Με τον Τοξότη, μοιράζεστε το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοσοφική προσέγγιση στη ζωή. Με τον Κριό θα βάλετε φωτιά στα σεντόνια…

Τα ετερώνυμα έλκονται: Υδροχόος. Θα κάνετε μεγάλα όνειρα και μεγάλα σχέδια. Προσοχή αν δεν ταιριάζουν οι ιδέες σας…

Άστο καλύτερα: Με Αιγόκερω. Ποιος θα έχει το πάνω χέρι;

Advertisements

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδανικά ταίρια: Ταύρος και Αιγόκερως. Θα λατρέψεις την πρακτική, ρεαλιστική φύση ενός Ταύρου, ενώ η τελειομανία που χαρακτηρίζει τον Αιγόκερω, θα σας δέσει, κάνοντας τη σχέση σας όλο και καλύτερη.

Τα ετερώνυμα έλκονται: Ιχθύες. Είσαι πρακτικός και είναι ονειροπόλος. Αν βρείτε τη χρυσή τομή, θα γίνετε αχώριστοι…

Άστο καλύτερα: Με Κριό. Θέλει να κατευθύνει τα πάντα, ακόμα και με τον λάθος τρόπο. Θα το άντεχες; Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ιδανικά ταίρια: Δίδυμοι και Υδροχόος. Με Διδύμους έχεις το ιδανικό ταίριασμα σε εγκεφαλικό και σeξουαλικό επίπεδο. Με τον Υδροχόο θα έχετε τόσο έντονη κοινωνική ζωή, που δε θα βαρεθείτε ποτέ!

Advertisements

Τα ετερώνυμα έλκονται: Κριός. Σε έλκει απίστευτα η δραστήρια φύση του, αλλά πρέπει να αποδεχθείς τον ρόλο του ειρηνοποιού στη σχέση σας.

Άστο καλύτερα: Με Σκορπιό. Τίποτα δεν είναι απλό, ρηχό, φωτεινό ή ανάλαφρο. Την παλεύεις;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδανικά ταίρια: Καρκίνος και Ιχθύες. Ο αφοσιωμένος και πιστός Καρκίνος, θα καθησυχάζει την κτητική φύση σου και θα μετριάσει τη ζήλεια σου. Ο ονειροπόλος και δοτικός Ιχθύς, θα σε αφήσει να κρατάς τα ηνία. Και θα του αρέσει…

Τα ετερώνυμα έλκονται: Ταύρος. Αν και αντιμετωπίζετε τις σχέσεις με τον ίδιο τρόπο, το πείσμα μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις…

Άστο καλύτερα: Με Διδύμους. Φλερτάρουν ασύστολα και θα σε εξοργίσουν…

Advertisements

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδανικά ταίρια: Λέων και Υδροχόος. Ο εφευρετικός και ιδεολόγος Υδροχόος, τροφοδοτεί το διψασμένο πνεύμα σου, ενώ ο πύρινος Λέοντας έχει την ικανότητα να σε εμπνέει και να σε… ξεσηκώνει!

Τα ετερώνυμα έλκονται: Δίδυμοι. Η υπερκινητικότητα και η περιέργειά του, σε ενθουσιάζουν. Όμως, όπως κι εσύ, θέλει να αλλάζει συχνά παραστάσεις…

Άστο καλύτερα: Με Παρθένο. Είσαι έτοιμος να δέχεσαι κριτική σε ό,τι κι αν κάνεις; Μάλλον όχι…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisements

Ιδανικά ταίρια: Ταύρος και Παρθένος. Με Παρθένο ταιριάζεις σχεδόν σε όλα και ειδικά στο πώς αντιλαμβάνεστε την επιτυχία και στο τι ζητάτε από τη ζωή. Στον Ταύρο βρίσκεις έναν σύντροφο που κατανοεί την ανάγκη σου για υλική ασφάλεια.

Τα ετερώνυμα έλκονται: Καρκίνος. Αν και αλληλοσυμπληρώνεστε, πολλές φορές η κυνική, σαρκαστική φύση σου, μπορεί να τον τρομάζει.

Άστο καλύτερα: Με Λέοντα. Πολύ υπερόπτες για τα γούστα σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδανικά ταίρια: Τοξότης και Δίδυμοι. Με Τοξότη θα ζείτε μέσα στην περιπέτεια και την κοινωνικότητα. Η ζωή μαζί του θα είναι ψυχαγωγία και διασκέδαση. Με Διδύμους ταιριάζεις σeξουαλικά, σε συμπληρώνουν και κατανοούν το ελεύθερο πνεύμα σου…

Τα ετερώνυμα έλκονται: Λέων. Η καλλιτεχνική και παθιασμένη φύση του Λιονταριού σε γοητεύει. Όμως, ο εγωκεντρισμός του μπορεί να σε ξενερώσει.

Advertisements

Άστο καλύτερα: Με Παρθένο. Θα σου κάνει αυτό που απεχθάνεσαι, θα προσπαθήσει να σε βάλει σε καλούπια.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδανικά ταίρια: Καρκίνος και Σκορπιός. Με τον Καρκίνο θα νιώσεις ότι βρήκες την αδελφή ψυχή σου, κάποιον που σε καταλαβαίνει και μπορεί να σε προστατέψει. Με τον Σκορπιό έχετε κοινά ενδιαφέροντα και σας αρέσει το μυστήριο, το άγνωστο, το μεταφυσικό. Θα βρείτε σημεία αναφοράς!

Τα ετερώνυμα έλκονται: Παρθένος. Η διάθεση του ζωδίου για προσφορά, θα σε συγκινήσει, αλλά αν αναζητάς το πάθος, καλύτερα να το ψάξεις αλλού.

Άστο καλύτερα: Με Ζυγό. Αν και μπορεί να σε γοητεύσει αρχικά, σύντομα μπορεί να τον χαρακτηρίσεις επιφανειακό…

 

Advertisements
Advertisements

πηγη