Τα περιποιημένα νύχια με άψογο μανικιούρ είναι τέλεια. Αυτό που δεν είναι τέλειο όμως είναι το γεγονός πως είναι κάπως δύσκολο να είναι συνέχεια.. (you guessed it) τέλεια. Γιατί, ας μην κοροϊδευόμαστε, το μισοχαλασμένο βερνίκι στα νύχια δεν είναι ούτε cute, ούτε κομψό.

Advertisements

Τώρα θα μας πείτε «ποιος έχει χρόνο να περιμένει κάθε λίγες μέρες να στεγνώσει το βερνίκι στα νύχια και να κάθετε ακίνητος για να μην το χαλάσει» και δίκιο θα έχετε, αφού είναι ίσως το πιο εκνευριστικό κομμάτι της διαδικασίας. Μην αγχώνεστε όμως γιατί εμείς ανακαλύψαμε και τεστάραμε ένα πανεύκολο τρικ που θα κάνει το στέγνωμα παιχνιδάκι και θα σας γλυτώσει τουλάχιστον 15 λεπτά.

Τι πρέπει να κάνετε; Βάφετε τα νύχια σας κανονικά και περιμένετε ένα λεπτό. Γεμίζετε ένα μπολ με κρύο νερό και ρίχνετε μέσα μερικά παγάκια – καλό είναι να το έχετε κάνει από πριν, για μην χαλάσουν τα νύχια σας σε εκείνο το σημείο. Βυθίστε μέσα τα χέρια ή τα πόδια σας και μείνετε έτσι για δύο με τρία λεπτά. Voila! Τα νύχια σας θα είναι στεγνά και οι σταγόνες από το νερό που θα «κάθονται» πάνω αποτελούν απόδειξη.

πηγή

Advertisements