Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», ήταν η Ελευθερία Ρήγου.

Η ηθοποιός, που είχε χαρακτηριστεί ως το απόλυτο sex symbol στο ξεκίνημα της καριέρας της, εξήγησε στην παρουσιάστρια, για ποιο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από το προσκήνιο ενώ βρισκόταν στο απόγειο της επιτυχίας.

«Έχω επιστρέψει στη δουλειά και αυτό μου κάνει πολύ καλό», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ήμουν πάντα μέσα στα πράγματα. Κάποια στιγμή άρχισε να με κουράζει αυτός ο πρωταθλητισμός που έπρεπε να είμαι πάντα στα εξώφυλλα και στην πρώτη γραμμή. Μου έλεγαν ότι είχα μεγάλη επιτυχία και το έβλεπα και εγώ, δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό».

«Δεν ξέρω αν μπορούσα να το διαχειριστώ ή όχι. Όταν αντιμετωπίζεις κρίσεις πανικού, η καρδιά σου χτυπάει με 110 παλμούς και ενώ ξέρεις τα λόγια σου, νομίζεις ότι θα τα ξεχάσεις, αυτό δεν είναι γιατί τα παρατάς. Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν απολάμβανα τη δουλειά μου, ήταν από τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης».

«Σιγά σιγά, άρχισα να είμαι σε μια αδράνεια, να αφήνομαι και αυτό με έβαλε σε έναν άλλο δρόμο και σκεφτόμουν πως όταν θελήσω να ξαναγυρίσω θα μπορώ να το κάνω. Όμως δεν ήταν έτσι», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πώς πήρε τα 40 κιλά, λέγοντας όμως πως δεν ήταν η πρώτη φορά που πήρε τόσα κιλά, αφού το έχει ξαναπάθει και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Πηγή