Η Μαρινέλλα σε μία κατάθεση ψυχής μίλησε για τον Στέλιο Καζαντζίδη, την πορεία της στο τραγούδι, τη Βίκυ Μοσχολιού αλλά και την μεγάλη απόφαση που πήρε να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της!

Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και ένας μέρος της προβλήθηκε στο Happy Day.

Η Μαρινέλλα είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ελιξήριο. Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να παντρευτώ, ούτε ήθελα να παντρευτώ. Έκανα και δύο γάμους, έτσι για να έχουμε να λέμε.»!

Για τον Στέλιο Καζαντζίδη είπε: «Με τον Στέλιο Καζαντζίδη κατάλαβα αμέσως ότι είχαμε αγάπη ξαφνικά, με είδε, τον είδα στα μάτια, κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Πολύ καλό παιδί, ντροπαλός κι αυτός. Άρχισα να μιλάω εγώ για τη δουλειά του και λιγότερο εκείνος. Δεν του άρεσε να βγαίνει το βράδυ να τραγουδάει. Ήταν η μεγαλύτερη φωνή, δεν το συζητάω! Ο Μπιθικώτσης ήταν μετά. Σχεδόν κάθε απόγευμα πήγαινα στο σπίτι της Βάσως και του Στέλιου Καζαντζίδη. Επειδή ήταν απέξω κάμερες και δημοσιογράφοι, βρήκαμε έναν δρόμο που μου είπε η Βάσω και έμπαινα στο σπίτι τους κρυφά. Όπως και στο νοσοκομείο που πήγαινα, έμπαινα από το γκαράζ.»!

  Ελεονώρα Μελέτη για δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η τιμωρία που τους αρμόζει είναι ο ψόφος»

Δείτε επίσης: Νίκος Μουρατίδης: Πήγαινα, καθόμουνα, έλεγα αυτά που έλεγα και μου έδιναν 7,000 ευρώ

Και υπογράμμισε: “Εγώ με λιγότερο σπουδαία τραγούδια, έκανα πολύ μεγαλύτερο σουξέ από ότι η Βίκυ Μοσχολιού. Η Βίκυ ήταν πιο περιορισμένη σε ένα κέντρο διασκέδασης. Εγώ το κέντρο διασκέδασης το έπαιρνα και το έκανα ό,τι ήθελα. Δεν άρπαξα το «Σταλιά Σταλιά», μου το έδωσε η Αλίκη”!

Και για την απόφαση που πήρε να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της δήλωσε: «Ήθελε μεγάλα κότσια για να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου. Δεν πήγαινα στο σχολείο της για να μου πουν οι καθηγητές πώς πάει το παιδί. Περίμενα να μπουν όλα τα παιδάκια στις τάξεις, να μην υπάρχουν άλλοι γονείς και πήγαινα στο γραφείο του διευθυντή. Και έφευγα πάλι όταν δεν υπήρχαν παιδιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Δείτε επίσης: 22 χρόνια γάμου για Καίτη Γαρμπή-Διονύση Σχοινά και το γιόρτασαν με αυτή τη φωτό

Πηγή