Η Μαριέττα Χρουσαλά πόσταρε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με μαγιό και δέχτηκε αρκετά σχόλια κυρίως από γυναίκες καθώς όπως τόνισαν τη βλέπουν ανησυχητικά και επικίνδυνα αδυνατισμένη! Ορισμένα από τα σχόλια ήταν άκρως επικριτικά, ακόμη και προσβλητικά για την πρώην παρουσιάστρια και σύζυγο του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα.

Advertisements

 

 

«Δώστε της, καλέ, καμιά τυρόπιτα να φάει» σχολίασε ειρωνικά κάποιος κάτω από το post, στο οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, καθώς βρίσκεται σε διακοπές με σκάφος κάνοντας, όπως κάθε καλοκαίρι, tour στα ελληνικά νησιά. «Ανορεξία έχεις;» τη ρώτησε με αναίδεια follower της, ενώ μια άλλη, πιο ευγενική, τη συμβούλεψε: «Κοίτα τον εαυτό σου, γιατί πράγματι, κοριτσάκι μου, μοιάζεις σαν να μπήκες στο τριπάκι της νευρικής ανορεξίας. Φιλικά σ’ το γράφω».

 

Πολλά σχόλια απαξίωναν την Μαριέττα Χρουσαλά, τόσο πολύ που θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος ακόμη και για bullying. «Κοίτα να βάλεις κανένα κιλό», «Είναι αποκρουστικό το θέαμα, sorry κιόλας… Πετσί και κόκαλο και στήθος 12χρονης!», «Κρίμα τόση ομορφιά να χάνεται, καλό θα ήταν να τρως λίγο», «Φάε, κούκλα μου, μην αρρωστήσεις». Κι αυτά είναι μόνο λίγα από τα δεκάδες comments κάτω από την εικόνα της στο Instagram, τα οποία η Μαριέττα δεν έχει σβήσει, ούτε όμως έχει απαντήσει.

Advertisements
  Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν γέννησα, έκατσα με τα παιδιά 10 μέρες και μετά δουλειά»

Το έκαναν βέβαια αντί γι’ αυτήν κάποιες άλλες followers της, γράφοντας «η Μαριέττα κουκλάρα και κορμάρα» και προσθέτοντας ότι τα αρνητικά σχόλια περί ανορεξίας προέρχονται «από υπέρβαρες που τη ζηλεύουν».

 

Advertisements