Η ανθοδέσμη που έπεσε στα χέρια της, το προηγούμενο Σάββατο, όταν πάντρεψε φιλικό της ζευγάρι και ένα σχόλιο που έγραψε η Μαρίνα Πατούλη, κάτω από  φωτογραφία της “Και στα δικά μας οι ελεύθερες” ήταν αρκετό να πυροδοτήσει ένα όργιο φημών, σχετικά με το γάμο της  με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Μάλιστα, σήμερα, υπήρξε δημοσίευμα σε καθημερινή εφημερίδα, το οποίο  έκανε λόγο για σύννεφα στην σχέση τους. Το δημοσίευμα ανέφερε  ότι το προβεβλημένο ζευγάρι μπορεί να μην περνά και τις καλύτερες μέρες στο γάμο τους.

Advertisements

 

 

Το Tlife επικοινώνησε με την Μαρίνα Πατούλη, η οποία διέψευσε όλες αυτές τις φήμες που κάνουν λόγο για σύννεφα στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη. Μάλιστα μας είπε πως της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και πως το σχόλιο της κάτω από την φωτογραφία έγινε με διάθεση χιουμορισική. Η Μαρίνα Πατούλη χαρακτηριστικά είπε: “Εντάξει μετά από 35 χρόνια γάμου  είναι σαν να είσαι ελεύθερος με αυτήν έννοια το είπα, καυστικού χιούμορ”!

Advertisements

Διάβασε όσα είπε στο Tlife η Μαρίνα Πατούλη
Θα κάνουμε αέρα να φύγουν τα σύννεφα” σχολίασε αστειευόμενη το δημοσίευμα

-Διαψεύδετε όλα αυτά που γράφονται κα Πατούλη;

Σίγουρα δεν αποδέχομαι το δημοσίευμα , εγώ χιουμοριστικά το έγραψα αυτό. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι έχω μια γλυκόπικρη χαρμολύπη και αίσθηση του χιούμορ, οπότε, πάντα μου αρέσει να προκαλώ και να αυτοσαρκάζομαι. Εντάξει μετά από 35 χρόνια γάμου  είναι σαν να είσαι ελεύθερος, με αυτήν την έννοια παραγράφεται το αδίκημα, κάπως έτσι, εγώ σκέφτηκα να το παρουσιάσω και πήρε μία άλλη έκταση.

 

Advertisements

-Προσπαθήσατε, λέτε, να γράψετε ένα έξυπνο σχόλιο το οποίο παρεξηγήθηκε;
Ε ναι, βέβαια αυτοσαρκασμός ήταν χιούμορ όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν, όσοι δεν κατάλαβαν θέλουν να βλέπουν σύννεφα.
Όλες οι γυναίκες χαιρόμαστε και με το γάμο και με τη διαδικασία όσων παντρεύονται, δεν σημαίνει ότι χωρίζουμε και κάνουμε λίγο χιούμορ, στο πλαίσιο μιας χιουμοριστικής διάθεσης.  

Στην συνομιλία που είχαμε με την Μαρίνα Πατούλη πρόσθεσε επίσης:

-Όλα είναι καλά με το γάμο σας;
Προς το παρόν until now είναι καλά με τη γλωσσοφαγιά δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά στο μέλλον. (γέλια) Με τόση γλωσσοφαγιά και καλά που είμαστε, αρχίζω και ανησυχώ από το πρωί. Χθες το πήρα στην πλάκα, τώρα έχει αρχίσει και με εκνευρίζει το ζήτημα

Advertisements

Έγραψα ένα σχολιάκι χιουμοριστικό, κάθε γυναίκα χαίρεται τις τελετές, ήμασταν τρία άτομα  τα οποία είμαστε παντρεμένα, ε έπεσε στα χέρια μου η ανθοδέσμη, τι να κάνω να την πετάξω,ή να σκύψω να κάνω πως  μου πέρασε ξώφαλτσα; είπε ενοχλημένη η Μαρίνα Πατούλη.

Πηγή

Advertisements