Μην χασετε

Μαρία Φιλίππου: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το γιο της και το «Εμείς κι Εμείς»

Η Μαρία Φιλίππου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μοιράστηκε συγκινητικές ιστορίες από το παρελθόν. Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «Εμείς κι Εμείς», μέσα από την οποία έγινε τηλεοπτικά γνωστή.

Advertisements

 

«Ήταν τέσσερα χρόνια. Το 1993 ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη σειρά. Τον Οκτώβριο του ΄93 άρχισε η προβολή, στα Studio ATA μα την υπέροχη Ελβίρα Ράλλη και την Φρόσω… Ήταν μία πάρα πολύ ωραία σειρά, ήταν τα νιάτα μας. Οι περισσότεροι ήμασταν συμμαθητές από το Εθνικό. Είχαμε τον ίδιο κώδικα, ήταν αστεία δικά μας… πράγματα που είχαμε ζήσει. Πριν πάρουμε το σενάριο στα χέρια μας, ξέραμε τι θα γράψουν», ανέφερε η Μαρία Φιλίππου.

 

Η συγκίνησή της κοιτώντας φωτογραφία από τους πρωταγωνιστές, ήταν εμφανής. Το συγκεκριμένο γεγονός τόνισε και η Κατερίνα Καραβάτου. «Άστο Κατερίνα μου. Μας λείπουν άνθρωποι όσο μεγαλώνουμε. Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν τα νιάτα μας, ήταν κομμάτι από τη ζωή μας… Χάσαμε και την Πηνελόπη την Κροντιροπούλου που ήταν η πρώτη σκηνοθέτης στο Εμείς κι Εμείς. Οι άνθρωποι που φεύγουν μπορεί να μη φεύγουν και να είναι εδώ, όμως μας λείπουν», τόνισε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως διατηρεί επαφές με όλους τους συμπρωταγωνιστές της ακόμη και σήμερα. Ωστόσο είχε και μία απολαυστική αποκάλυψη για όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια της σειράς.

 

«Το 1993 ξεκίνησε όταν ήμουν έγκυος στον πρώτο μου γιο. Θα σας πω και κάτι. Έχουμε πάει όλοι μαζί σε μία παράσταση, γιατί έτσι πηγαίναμε, και είμαι έγκυος. Σβήνουν τα φώτα και λέω στον Σπύρο τον Μεταλλινό σιγά: “Θέλω να σου πω κάτι. Εγώ μήπως πρέπει να αντικατασταθώ γιατί είμαι έγκυος;”. “Η ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ”, λέει ανοίγουν τα φώτα και χειροκροτάνε όλοι!», αποκάλυψε ενώ σημείωσε:

«Τελειώνοντας το Εμείς κι Εμείς έμεινα έγκυος στο Φίλιππο. Ο Βαγγέλης έπαιξε και σε κάποια επεισόδια μετά. Το δεύτερο παιδί που είχαμε (στη σειρά) ήταν ο Βαγγέλης. Λέω θα τον φέρνω και λέω όταν πρέπει να φύγουμε θα είναι μαζί, αλλιώς ήταν μία κούνια».

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα