Η Μαρία Μπεκατώρου ακολούθησε ευλαβικά όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας τις οδηγίες της κυβέρνησης, έμεινε σπίτι και προσάρμοσε τις ανάγκες της στα νέα δεδομένα.

Πλέον δηλώνει πανέτοιμη να γυρίσει στο πόστο της, δηλαδή στα γυρίσματα του «Still Standing», τα οποία θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό, και να συναντήσει τους αγαπημένους της συνεργάτες. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Μπεκατώρου έχει μεγάλη αδυναμία στη δουλειά της και καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας δεν σταμάτησε να επικοινωνεί με τους followers της και να μοιράζεται το πόσο της λείπει η καθημερινότητά της και να στέλνει τα δικά της μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Το διάστημα του εγκλεισμού βοήθησε την ξανθιά παρουσιάστρια να επαναπροσδιορίσει τις αξίες στη ζωή της αλλά και να συνειδητοποιήσει για ποια πράγματα είναι τυχερή. Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι και η ύπαρξη του σκυλιού της στη ζωή της. «Στην καραντίνα συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που την έχω», σχολίασε χαρακτηριστικά σε μία από τις φωτογραφίες της.

Παράλληλα, μία από τις συνήθειες που απέκτησε και εξακολουθεί να έχει και μετά το τέλος της καραντίνας είναι οι βόλτες στην ύπαιθρο. Η άνοιξη είναι εδώ και έστω και αργά έχουμε την ευκαιρία να τη χαρούμε.

πηγη