Η παρουσιάστρια την Τρίτη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Λουίζα Βούρου, αφού την περασμένη Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Γιάννη Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια την Τρίτη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της παρέα με το νεογέννητο γιο της και τον αγαπημένο της.

Η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης (4/10) δημοσίευσε την πρώτη τη φωτογραφία μετά το χαρμόσυνο γεγονός.

«Our boy is here! #happyparents. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας!! Δεν εχω καταφέρει να απαντήσω σε όλους γιατί ο μικρούλης μας έχει τρελάνει! Ευχαριστώ πολύ το @rea_maternity και όλο το προσωπικό του που μας πρόσεξαν και μας φρόντισαν τις πρώτες μέρες του ερχομού του γιού μας! Τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό που εμπιστεύομαι 12 χρόνια Dr Ιωάννη Δημητριάδη #babyboy #newbornbaby #happymama #happydaddy», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Λουίζα Βούρου, στη λεζάντας της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Our boy is here ??? #happyparents Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας!! Δεν εχω καταφέρει να απαντήσω σε όλους γιατί ο μικρούλης μας έχει τρελάνει! Ευχαριστώ πολύ το @rea_maternity και όλο το προσωπικό του που μας πρόσεξαν και μας φρόντισαν τις πρώτες μέρες του ερχομού του γιού μας! Τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό που εμπιστεύομαι 12 χρόνια Dr Ιωάννη Δημητριάδη ❤️#babyboy #newbornbaby #happymama #happydaddy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Louiza Vourou (@maria_louiza_real) στις

Πηγή