Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό People, η Μαρία Κωνσταντάκη.

 

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε εάν πιστεύει στα ∈ρωτικά ραντεβού, αλλά και ποια ήταν η τελευταία επαναστατική κίνηση που έκανε.

 

Βγήκες ∈ρωτικό ραντεβού;

«Δεν πιστεύω στα ∈ρωτικά ραντεβού. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζονται την ημέρα του γάμου τους, ο οποίος έχει προκύψει μετά από προξενιό και να ζουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, τεκνοποιώντας. Ως εκ τούτου, δε βγαίνω ποτέ ∈ρωτικά ραντεβού!»

Έκανες κάτι επαναστατικό;

«Εκείνο το καλοκαίρι πριν από πάρα πολλά χρόνια που αποφάσισα να πάω σε δραματική σχολή, να δουλέψω σε μπαρ για να συντηρήσω τον εαυτό μου και να πληρώσω τα δίδακτρα και να πάρω και μηχανάκι. Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι επαναστατικό, για ‘μένα ήταν ο μόνος δρόμος, η μόνη επιλογή και το θεωρούσα απόλυτα φυσιολογικό. Ήταν κάτι επαναστατικό για τους άλλους.»

 

Τσακώθηκες στο δρόμο;

«Γενικά, δεν κάνω τσαμπουκάδες γιατί είμαι «κότα», φοβάμαι δηλαδή. Βέβαια το να τσακωθείς πάνω στο μηχανάκι είναι πιο εύκολο για ‘μένα, γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να διαφύγω πιο γρήγορα. Έλα όμως, που μπορεί εγώ να μιλήσω έντονα σε κάποιον και αυτός να μου απαντήσει “α! είστε αυτή που παίζετε στην τηλεόραση. Μπράβο, είστε πολύ καλή”.»

 

Πηγή