Η Μαρία Κορινθίου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» και μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες μέρες, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, για τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη αλλά και για την κόρη της, Ισμήνη.

Advertisements

 

Αναφορικά με την επίθεση, η Μαρία είπε: «Ένιωσα μεγάλη οργή για την επίθεση. Μετά το είδα πιο ψύχραιμα. Πλέον είμαι προσεχτική. Πήραμε αρκετά μέτρα ασφαλείας. Έχουμε προχωρήσει σε έρευνες.»

 

Σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι το έκανε για διαφημιστικούς λόγους, η ηθοποιός δηλώνει: «Είπα “αν υπάρχει Θεός!”. Το έβγαλαν οι ίδιοι οι άνθρωποι που πήραν την είδηση από το αστυνομικό τμήμα. Δεν προλάβαμε να φύγουμε με τον Γιάννη από το αστυνομικό τμήμα και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Όπως και όταν έμεινα έγκυος. Δεν είχα προλάβει να καταλάβω εγώ ότι είμαι έγκυος και ήδη το είχαν μάθει.»

Advertisements

 

Όσον αφορά στην παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» η ηθοποιός αναφέρει: «Κατ’αρχάς όταν μου έγινε η πρόταση ήμουν κατενθουσιασμένη. Αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ταινία. Είναι μια υπέροχη κωμωδία. Επίσης, έχω μεγάλη αγάπη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που έχει υποδυθεί αυτόν το ρόλο. (Ένιωθα) μεγάλο βάρος και μεγάλη προσμονή για να ξεκινήσω τις θεατρικές παραστάσεις.»

 

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύζυγό της: «Τον Γιάννη τον θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι παλικάρι – με όλη τη σημασία της λέξης. Με τον τσαμπουκά του, την ενέργειά του, με το πάθος του. Είναι παλικάρι και δεν έχουμε πολλά παλικάρια.»

Πηγή

Advertisements
Advertisements