Μην χασετε

Μαρία Κορινθίου: «Πριν από εννέα περίπου μήνες, πάλι έξω από το σπίτι μου είχε έρθει κάποιος και..»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» για την σeξουαλική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της, περιγράφοντας το περιστατικό, αλλά και τον προβληματισμό που έχει δημιουργήσει σε εκείνη, τον σύζυγο της και τις Αρχές αν συνδέεται με ένα παλιότερο…

 

«Γυρνούσα από το θέατρο 22:30 και ακριβώς έξω από την αυλόπορτα, πάω να μπω μέσα στο σπίτι να ξεκλειδώσω και να μπω μέσα, στην πυλωτή, ήρθε ένας νεαρός, γύρω στα 20-25 με κουκούλα, Έλληνας σίγουρα. Άρχισε να μιλά σeξουαλικά αισχρά. Κάνω εγώ «Ποιος είναι;» γιατί έτσι όπως είχε την κουκούλα δεν φαινόταν και θεώρησα μήπως και τον ξέρω. Με πλησίασε με ακούμπησε, έκανε κίνηση να κατεβάσει το παντελόνι του και να… – πως να τα πω κι εγώ τώρα στην τηλεόραση – όπου εκεί ανασκουμπώθηκα. Γυρνάω και κάνω: «Έτσι όπως είσαι φεύγεις τώρα!» δυνατά, τον έβρισα κιόλας, «γιατί θα αρχίσω να φωνάζω».

 

Advertisements

Αυτό που με προβληματίζει και τον Γιάννη ακόμα περισσότερο, είναι ότι πριν από εννέα περίπου μήνες, πάλι έξω από το σπίτι μου είχε έρθει κάποιος και ανέφερε και το όνομα μου, μου κάνει: «Μαρία…», είχα προλάβει να μπω μέσα στο σπίτι και να κλειδώσω την πόρτα στην αυλόπορτα, μου το είπε από το δρόμο. Γύρισα λέω: «Ποιος είναι;» και γύρισα και έκανε διάφορα.

Τώρα προσπαθούμε να δούμε αν συνδέονται αυτά, γιατί αν συνδέονται είναι ακόμα πιο σοβαρό. Είναι σίγουρο ότι με περίμενε, δεν έτυχε. Γιατί όταν πάρκαρα το αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανείς και τίποτα στο δρόμο. Έχει πολλά φώτα. Ο Γιάννης δεν ήταν σπίτι, τον περίμενα από στιγμή σε στιγμή. ήρθε ο Γιάννης, το συζήτησα μαζί του και γυρνάει και μου κάνει: «Παίρνουμε τώρα την αστυνομία». Του είπα να κοιμηθεί πρώτα το παιδί, να μην καταλάβει τίποτα. Κοιμήθηκε το παιδί, πήραμε την αστυνομία, ήρθαν στο σπίτι και μετά μας είπαν ότι πρέπει να πάμε στο τμήμα να δώσουμε κατάθεση και να κάνουμε μήνυση κατά αγνώστου. Κάναμε μήνυση. Γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ψύχραιμος, ατρόμητη. Εκείνη την ώρα σάστισα και εκείνη την ώρα νομίζω ότι αυτό που με έσωσε ήταν ότι ήμουν τέρας ψυχραιμίας. Πρέπει να προστατευτώ ακόμα περισσότερο αν συνδέονται τα περιστατικά», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης προβληματισμένος για το περιστατικό ανέφερε σχετικά: «Είναι πολύ λυπηρό και για εμένα είναι πολύ στενάχωρο και επίπονο να ξέρω ότι έξω από το σπίτι μου δεν μπορώ να είμαι ασφαλής. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που έχω μια γυναίκα που ακόμα και στην πιο δύσκολη κατάσραση είναι αντράκι. Είναι άλλο να σε απειλήσει κάποιος να έρθει κοντά σου και άλλο να απλώσει τα χέρια του πάνω σου και να προσβάλει τη γυναικεία προσωπικότητα. Ο ίδιος θα μπορούσε αν ήταν πιο άτυχη η Μαρία να είχε βγάλει ένα μικρό λεπιδάκι και να την ψάχναμε, ή να την είχε χτυπήσει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δοξάζω τον Θεό που έγινε έτσι και τράπηκε σε φυγή. Η Μαρία είναι αντράκι, ορισμένες φορές όσον αφορά στην ασφάλεια είναι και λίγο αφελής, αλλά νομίζω μετά από αυτό θα είναι πιο προσεκτική.»

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα