Η ηθοποιός απαντά στο αν νιώθει ότι είναι η Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδος, για το αν ζηλεύει τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη

Απαντήσεις για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για τις σ∈ξι φωτογραφήσεις της, την εμφάνισή της και τις πολλαπλές επαγγελματικές της ιδιότητες έδωσε η Μαρία Κορινθίου.

Έχοντας απέναντί της τον πρώην συνεργάτη της στο ραδιόφωνο, Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον συνάδελφο της από τον χώρο της υποκριτικής, Ρένο Χαραλαμπίδη, η ηθοποιός ανταποκρίθηκε με άνεση σε κάθε ερώτημα που αφορά στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Η Μαρία Κορινθίου απέδωσε τις αρνητικές κριτικές που έχει λάβει κατά καιρούς στο γεγονός ότι δεν έχει «πλάτες», όπως είπε, σημειώνοντας ότι η πορεία της μέχρι σήμερα διακρίνεται από αυθεντικότητα και ειλικρίνεια. «Με έχουν πολεμήσει γιατί είμαι αληθινή και δεν έχω πλάτες. Ενοχλώ συγκεκριμένους ανθρώπους μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η κατάσταση είναι η τροφή μου. Με δυναμώνει, με πεισμώνει και κάνω δέκα φορές περισσότερα πράγματα όταν με χτυπάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την εμφάνισή της, η ηθοποιός σχολίασε ότι η ομορφιά είναι μεν «όπλο» στα χέρια μιας γυναίκας, αλλά μόνο όταν η ίδια γνωρίζει πώς να το χειριστεί με σοφία ώστε να προοδεύσει. «Το ζήτημα είναι να στηρίζεσαι στα πόδια σου και να ξέρεις αυτό που κάνεις και γιατί το κάνεις», τόνισε.

Ερωτηθείσα για την ιδιότητα της ως συγγραφέα παιδικού παραμυθιού, η ίδια εξομολογήθηκε ότι αυτό προέκυψε από την αγάπη της για την κόρη της, αλλά και για το θέατρο. «Όλα ξεκινούν από την ενέργεια, την εσωτερική μας, την ψυχική μας» ανέφερε δικαιολογώντας πώς μια σύγχρονη γυναίκα είναι ικανή να συνδυάζει τον ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της επιχειρηματία. Στο παρακάτω βίντεο η Μαρία Κορινθίου απαντά στο αν νιώθει ότι είναι η Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδος, για το αν ζηλεύει τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.

Πηγή