Μην χασετε

Μαίρη Μηλιαρέση: Διαβάζω σε διάφορα σχόλια, που κατάντησε η Μηλιαρέση να κάνει τηλεμάρκετινγκ – Η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Advertisements

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στον δημοσιογράφο Αρτ και είπε μεταξύ άλλων για την επιλογή της να ασχοληθεί το τελευταίο διάστημα με την τηλεπώληση για την οποία έχει δεχθεί και αρκετά αρνητικά μηνύματα στα social media.

«Μια παρουσιάστρια, που έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση, γιατί να κάνει τηλεμάρκετινγκ;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος με την Μαίρη Μηλιαρέση να απαντάει με ειλικρίνεια. «Ρε φίλε, συγνώμη, αυτό το βλέπω και το διαβάζω σε διάφορα σχόλια στα social media… Που κατάντησε η Μηλιαρέση να κάνει τηλεμάρκετινγκ… Έλεος ρε παιδιά, η δουλειά δεν είναι ντροπή! Δηλαδή και σκάλες να σου πουν να σφουγγαρίζεις, δουλειά είναι!

Θα μπορούσα να είχα μετανιώσει που σταμάτησα την τηλεοπτική μου πορεία τότε που με παρακαλούσαν να κάνω το πρωινό του Mega μετά το Ρουκ Ζουκ. Είχα όμως το μωρό, δεν γινόταν να το παρατάω. Όταν βγεις από την τηλεόραση είναι πολύ δύσκολο να εισχωρήσεις ξανά. Το βίωσα στο πετσί μου».

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με την ομάδα του όσα ειπώθηκαν με τον παρουσιαστή να δείχνει διάθεση στήριξης στην Μαίρη Μηλιαρέση.

«Έχω πολλά πράγματα να πω. Πάμε λίγο στο επαγγελματικό. Αυτό που είπε όμως η γυναίκα ότι της κάνουν αρνητικά σχόλια που κάνει τηλεμάρκετινγκ, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή! Καμία δουλειά! Εάν αυτή τη στιγμή δεν έχει άλλες προτάσεις γιατί να μην πάει να κάνει τηλεμάρκετινγκ, δεν το καταλαβαίνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Advertisements

«Επίσης είπε μια μεγάλη αλήθεια… Αν βγεις για τα καλά από την τηλεόραση, είναι δύσκολο να ξαναμπείς. Αυτό είναι αλήθεια που λέει η Μαίρη, παιδιά και συμβαίνει στην Ελλάδα. Στην Αμερική δεν συμβαίνει. Υπάρχουν παρουσιαστές που είναι 60, 70 χρονών και είναι φρέσκοι, μοντέρνοι και τα κανάλια τους θεωρούν δεδομένους» συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λιάγκας.

Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που της έδωσε βήμα στην τηλεόραση αλλά και τα πιο σημαντικά “όχι” που έχει πει στην τηλεοπτική της καριέρα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα